Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mit csináljak, ha dohos a...

Mit csináljak, ha dohos a kimosott ruhák szaga?

Figyelt kérdés
Már vagy 30* kimostam a mosógéppel. Nem tudom meddig nem volt használva, mert ez egy albérletbe van, itteni mosógéppel. Mivel modern gépről van szó, gondoltam pár mosás aztán átfrissül a gép... De nem.. Mit csináljak? Légyszíves adjatok tippet

2023. nov. 16. 04:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem sokat csinált a 95° se... Ugy nez ki sanitolt kell használni. Sajnos.. Igen, a csövet azt le fogom szereltetni. De elég profin van megcsinálva a bekötése. Eddig azt nem akartam cserélni. Csak nekem ez a fura, hogy a dob ha belenézek szép, crómozott. Csak a szag, ami a lyukakon jön ki az dohos vagy milyen...

Amúgy a gumit is meg a tartályt is mindig meg az ajtaját is nedves törlővel le szoktam törölni.

2023. nov. 17. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!