Arpi1969 kérdése:
DRÓN-nal miért nem repülnek emberek ??? ha egy drón fel tudja emelni az akkumulátorát és még valamekkora terhet akkor könnyen méretezni lehet olyat ami 100kg-os embert szállíthat. Miért nem terjedt ez el?
Figyelt kérdés
#monddmeg
2023. okt. 31. 17:10
11/20 anonim válasza:
"évente vásálunk autó-hulladékokat óriási mennyiségben, senkit nem érdekelnek a költségek, sőt"
. Aha, persze. Senkit.
12/20 A kérdező kommentje:
human drone néven a GUGI-n végülis rátaláltam, most kezdik nagyba gyártani ezeket kínában kezdő ára 100MFt sztem be fognak robbanni mint a mobil 2000-ben meg a laposTéVé 2010-ben mega zelektronyos autók 2020-ban
2023. okt. 31. 17:45
13/20 A kérdező kommentje:
file:///C:/Users/jhkjh/Desktop/human%20dr%C3%B3n.webp
DRÓN 160-nal megy 50km-t 100MFt ELADÓ ELADÓ ELADÓ ELADÓ
2023. okt. 31. 17:46
15/20 anonim válasza:
Elnézve, mennyire vagy képben a fájlmegosztás helyes módját illetően, én némi óvatossággal kezelem a műszaki eszközök piacával kapcsolatos prognózisaidat...
16/20 Szirty válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
A tudatlan szárny próbálgató ötletkovácsokat nem korlátozza olyan tudás aminek birtokában tisztában lehetne azzal mi hogyan lehetséges.
"mi ebben a bökkenő? miért nem népszerű?"
Próbáld ki!
"(( A veszély máshol sem szempont más eszközöknél))"
De igen.
17/20 anonim válasza:
Meghallgattatott...
18/20 anonim válasza:
Szerencsére a fejlett világban vannak olyanok, hogy légügyi hatóságok akik felügyelik, hogy milyen ketyerék mászkálnak a légtérben és kellően megkeserítik az arra tett próbálkozást, hogy akármilyen alkalmatlan állapotú repülő eszközök jussanak a légtérbe.
19/20 anonim válasza:
Tudtommal ha egy helikopter elromlik, jó eséllyel még le tud szállni amíg forog a rotor (autorotáció), de nem hiszem, hogy ez működne egy drón esetén, bár ott valószínűleg megszórnák rotorokkal rendesen, bár azt is sejtem, hogy a 100 kg-os ember mellé kell egy hasonló vagy nehezebb akkumulátorpakk, és legjobb esetben ott tartunk, mint a helikopter úgy 100 éve, amikor még nagy szó volt, hogy fel tud emelkedni a földről. Az ára pedig nem hiszem, hogy jelentősen csökkenni fog. Semmi értelme ennyi pénzt ilyenre költeni egy sokkal kényelmesebb, biztonságosabb, és erősebb helikopter helyett.
20/20 Szirty válasza:
"DRÓN-nal miért nem repülnek emberek ???"
A definíció szerint a drón személyzet nélküli légi jármű, amit távolról irányítanak vagy önállóan repül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!