Mi a minimális csőhossz ami szükséges a klímához?
Figyelt kérdés
Az érdekel hogy mi a minimális csőhossz amit igényel a készülék.
Xtreme Save Pro MOX230-09HFN8
2023. okt. 26. 21:24
1/7 anonim válasza:
3 méterrel kell szerelni, úgy van rá garancia. Nekem 1,8 méterrel szerelték fel. Utólag tudtam meg a 3 métert.
2/7 anonim válasza:
Kell lennie szerelési utmutatonak ahol megadják.
3/7 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen, hogy minimális csőhossz. Nekem közvetlenül a fal két oldalán van a klíma két egysége, ez csőben talán 1-1 méter, és tökéletesen működik úgy 5 éve, jelenleg is épp fűt. Autók klímájánál sincs áganként 3 méter, főleg ha az valami rövidebb motorterű típus, vagy furgon.
4/7 anonim válasza:
Ha pl. a mókuskerék motor hibásodik meg, azért az még garanciás hiba akkor is, ha 30 cm csővel kötötték be.
5/7 anonim válasza:
#4 Lehet, hogy garanciális hiba, de úgyis az fogja javítani aki felszerelte ;) Nekem rövid csövezés ellenére sem hangos, ráadásul én hoszsabb tartóval kértem, hogy ha egyszer szigetelem a házat, akkor se legyen gond. Nem kontár szerelte fel, hanem egy elég tapasztalt szerelő, aki régóta van a szakmában. Hozzám aznap azért jött késve, mert valami szerverfarmon SOS-ben kellett megcsinálni a klímát.
6/7 anonim válasza:
2-3 méter szokott lenni a minimális csőhossz, de semmi gond ha légvonalban, majd a kültéri mögött feltekerik a csövet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!