Ár-értékarányban automata kávéfőző ajánlat?
Kérdezd meg a konstruktőrt, már a régi processzoros Saeco Vienna / Roma gépek is tudták a PID szabályzást.
Kávés fanatikusok a karos gépükhöz is PID-szabályzót barkácsoltak, már sok évvel ezelőtt, hol élsz ember...
Hagyjuk már a hőstabilitást. Az istenített full extrás karos kávéfőzőkben a rézbojlernek legalább fél óra kell mire átmelegszik. Reggel munkába menetet előtt ez teljesen oké, nem? El tudom képzelni, hogy itt egyesek fél-egy órával hamarabb felkelnek, felfűtenek, átjáratják a rendszer forróvízzel, hogy hőstabilitást elérő kávéfőzőből igyanak kávét 😆
/bírom, hogy olyanok osztogatják a tanácsokat, akik még csak képről láttam kávéfőzőt/
Van ismerősöm, aki kávéfanatikus, és valóban majdnem egy óra, mire elkészíti néhány embernek a kávét. Azt, amit én nem is szeretek. A hosszúkávét szeretem sok tejjel. Na, ettől ő ki van akadva rendesen. :-) De úgy vélem, a kávéitalt ő sem szereti igazán, csak osztályoz, pontoz mindent.
Régen az italfogyasztásnak, pl. a török kávénak, a japán teának ceremóniája volt és spiritualitáshoz kapcsolódott, ma ez inkább földhözragadt, materiális kétségbeesett élvezetkeresés és függőségkielégítés - semmi egyéb szerintem.
OK, élvezet volt olvasni a magas szintű eszmecserét az automata kávéfőzők vízmelegítési technológiájáról de végül is mi a válasz az eredeti kérdésre?
Alkérdés: Melyik automata kávéfőző felel meg autók közül a Toyota Corollának?
100-200 ezer Ft között van az ára, soha nem romlik el, vagy ha igen, könnyű javítani, alkatrész kapható hozzá, és könnyű rendszeresen karbantartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!