Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hegesztőtrafó erősséget...

Hegesztőtrafó erősséget hogyan lehetne csökkenteni? Kipufogót akarok hegeszteni, de (elfújja,) erőss nagyon, Lehet kezdeni vele valamit? Nincs rajta erősség állító!

Figyelt kérdés

2023. okt. 6. 10:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

"Gondolom az elektródát is pálcának hívjátok mi?"

Minden öreg szaki úgy hívja, aztán még sincs nagy mellényük.

2023. okt. 6. 19:12
 12/16 anonim ***** válasza:
42%
Mégsincs egy szó. Az "ugyan úgy"-nál már azt hittem nincs lejjebb. Tévedtem.
2023. okt. 6. 21:33
 13/16 Szirty ***** válasza:
100%

"A CO2 a széndioxid, azzal hegesztünk"

Azzal se hegesztünk. Az csak a védőgáz ami kell hozzá...

2023. okt. 15. 14:26
 14/16 anonim ***** válasza:

"Mégsincs egy szó. Az "ugyan úgy"-nál már azt hittem nincs lejjebb. Tévedtem."

Te nehéz, tompa földműves! Oszt hány éves vagy? Mert nekem az 1969-es helyesírási szótártól kezdve van meg a mai napig a termés. Ezekben a még sincs külön írandó. :D :D :D

Tudod, nem az a szánalmas, ha valaki tudatlan, hanem az, ha a rosszul tudott dologgal még villog is. :D :D :D

2023. okt. 15. 14:37
 15/16 anonim ***** válasza:

"Te nehéz, tompa földműves!"

Mi köze ehhez a foglalkozásomnak?

"Oszt hány éves vagy?"

Oszt' miért fontos ez? Tán neked már félárbócon a lobogó? Freudi elszólás lenne a 69'-es szótár, és valóban a póz-térra gondoltál (gy.k. Káma-Szútra)? 😂

"Tudod, nem az a szánalmas, ha valaki tudatlan, hanem az, ha a rosszul tudott dologgal még villog is."

Az pedig még a tévedésnél is szánalmasabb, amikor valaki végtelenül műveltnek tetteti magát, de a kommunikációjából egyből lejön, hogy kilóg a kapanyél.

2023. okt. 15. 22:02
 16/16 anonim ***** válasza:
*póz-tárra
2023. okt. 16. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!