Hegesztőtrafó erősséget hogyan lehetne csökkenteni? Kipufogót akarok hegeszteni, de (elfújja,) erőss nagyon, Lehet kezdeni vele valamit? Nincs rajta erősség állító!
"Gondolom az elektródát is pálcának hívjátok mi?"
Minden öreg szaki úgy hívja, aztán még sincs nagy mellényük.
"A CO2 a széndioxid, azzal hegesztünk"
Azzal se hegesztünk. Az csak a védőgáz ami kell hozzá...
"Mégsincs egy szó. Az "ugyan úgy"-nál már azt hittem nincs lejjebb. Tévedtem."
Te nehéz, tompa földműves! Oszt hány éves vagy? Mert nekem az 1969-es helyesírási szótártól kezdve van meg a mai napig a termés. Ezekben a még sincs külön írandó. :D :D :D
Tudod, nem az a szánalmas, ha valaki tudatlan, hanem az, ha a rosszul tudott dologgal még villog is. :D :D :D
"Te nehéz, tompa földműves!"
Mi köze ehhez a foglalkozásomnak?
"Oszt hány éves vagy?"
Oszt' miért fontos ez? Tán neked már félárbócon a lobogó? Freudi elszólás lenne a 69'-es szótár, és valóban a póz-térra gondoltál (gy.k. Káma-Szútra)? 😂
"Tudod, nem az a szánalmas, ha valaki tudatlan, hanem az, ha a rosszul tudott dologgal még villog is."
Az pedig még a tévedésnél is szánalmasabb, amikor valaki végtelenül műveltnek tetteti magát, de a kommunikációjából egyből lejön, hogy kilóg a kapanyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!