Miért a csepptálcába folyik?
Inkább pogácsa, mint piskóta. Szétmállani akkor szokott, ha túl kevés az őrlemény a főzőtérben. Az őrlemény mennyiségét automatikusan korrigálja, a főzőegység meghajtómotorja áramának figyelésével.
Ha szorul, az megzavarja az érzékelést, a processzor lecsökkenti a beőrölt mennyiséget.
De a szorulás megszüntetése után néhány ciklusnak még le kell menni, hogy visszaálljon.
Ha azt mondod, hogy a pogácsa, illetve főzőegység utáni részen szivárog, az lehet a nagy gumigyűrű hibája is, vagy utána le kell követni a kávé útját.
Szerencsétlen esetben a főzőhenger meg is repedhetett.
Szervizajtó kapcsolóját kiiktatod, úgy nyitott ajtó mellett otthon is megtudod nézni, hol folyik.
Szia.
Igen amiket irtál ellenőriztem O gyűrűt is cseréltem,könnyen is működik a dugattyú de amióta vizkőmentesitettem azóta csinálja.
Elinditom a főzést és a gép elején hamarabb folyik a kv mint a csészébe.
Az ajtót még nem tudtam kiakasztani vmi mágnes lehet benne azt érzékeli
igy nem tudom megnézni hogy hol folyik.
Saeco gépeknél egyszerű mikrokapcsoló szokott lenni, ami a 230 V tápellátást szakítja meg.
Miután a cél egyrészt a felhasználó áramütés elleni védelme, vagy épp a mechanikába se nyúlhasson az ember / gyerek mozgás közben.
Más kérdés, hogy azon részen nincs feszültség alatti alkatrész és a mikrokapcsoló csak egy ágat szakít meg, így ez inkább másodlagos.
A mikrokapcsoló általában berögzíthető valahogy, nyitott ajtó mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!