Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ha egy lítisumios gombelem...

Ha egy lítisumios gombelem beesik az elöltőltős mosógép dobja mögé, mi fog történni? Megmarja a mosás az elemet aztán folyik belőle a káros anyag?

Figyelt kérdés
Nem tudom benne van -e, találtam egyet a fürdőszoba padlóján, valamelyik munkás zsebből eshetett ki, sokat mostam egyszerre. Nem találom sehol a másikat, lehet mosáskor csúszhatott ki...a kis nyílásba nem került le az biztos. Ez nem most volt pár hete, mi történik, ha ez a teórai valós?
2023. szept. 9. 12:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak akkor folyik ki belőle a káros anyaga ha áteszi a rozsda a féme anyagát.
2023. szept. 9. 12:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Jópárárszor mostam 90 fokon. Nem értem ám a kémiát. És hogyan lehet megtudni,megnézni?
2023. szept. 9. 12:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyébként mennnyire káros? Kuka a mosógép vagy pár mosás után "tiszta" . Most legszívsebben felgyújtanám, úgy félek.
2023. szept. 9. 12:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ennyitől semmi baja nem lesz se a gépnek, se a ruháknak.

De lehetőleg a mosóvizből ne igyál :DDD

2023. szept. 9. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
79%

Nem lesz semmi baja.

Ha akkora a gombelem hogy kifért a dob lyukain, akkor a szűrőben van már, vagy lehet azon is átjutott és elment a csatornába. Majd ha hallasz egy nagy robbanást a szennyvíztelep felöl, akkor tudod hogy odaért.

2023. szept. 9. 13:04
 6/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ki kell tekerni az alsó szűrőt, ellenőrizni az üreget is.

Nem olyan tragikus egyébként, a szivattyú olyan konstrukció, amin ilyen kis darab át tud menni, de felfelé már nem hinném, hogy kitolja, valószínűleg vissza fog esni a legmélyebb pontra.

2023. szept. 9. 16:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Az az a lítisumios. 🤣😂🙈
2023. szept. 9. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!