Elektrolux elöltöltős mosógépből (2 éves) folyamatosan szürke fura kosz jön ki, pedig 2-3 hetente tisztító mosást csinálok. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Az üstszájgumiban ami a dobhoz van közel, az a keskeny sáv is ilyen meghatározhatatlan színű talán ezüstös grafit féle porzserű koszt töröltem ki. De ez jön a sokadik átmosás után is a gépből. Ma egész nap ezt csinálom és nem tisztul.2023. szept. 6. 13:03
1/20 Szervizmérnök úr válasza:
Grafit beszarsz, az penészgomba.
Fekete penész megesz.
2/20 anonim válasza:
Ha nem fogy el akkor utánpótlása van. Nem a csapból jön?
3/20 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem penész. Szürke. Szétkenhető a kezemen. direkt a kádba engedem le, hogy lássam.
2023. szept. 6. 14:24
4/20 A kérdező kommentje:
Csapból tiszta jön, azt is kipróbáltam. Már megőrülök ettől tényleg.
2023. szept. 6. 14:35
5/20 A kérdező kommentje:
Cement színű. Így értelmesebb. Most trisós mosással is
2023. szept. 6. 15:36
6/20 anonim válasza:
Valami bennemaradt ami folyamatosan oldódik ki.
7/20 Szervizmérnök úr válasza:
Munkásruha volt benne, vagy valami exrém dolog?
9/20 anonim válasza:
hova van kivezetve a szennyvíz? Nem tudja onnan visszaszívni a ganyét?
10/20 A kérdező kommentje:
Kádba van kivezetve. Munkásruhá és semmi extrém dolog nem volt benne. ez egy elöltöltős gép, nem tudom hogy lehetne megnézni, hogy honnan oldódhat ki valami? Lent a kis nyílásba nincs semmi, egyszer egy picike kavics volt.
2023. szept. 6. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!