Mik a különbségek a gáz-, ill. a villanysütő között?
Figyelt kérdés
Most vettem egy alig használt, újszerű (nem a legmodernebb) kombinált tűzhelyet. Eddig gázsütőt használtam.2023. szept. 5. 10:34
1/11 anonim válasza:
Alapból annyi, hogy a gázsütő gázt, a villany áramot használ. De a villanysütőben lehetnek extra funkciók, például grillezés, légkeverés, ami gázban nincs. De ez nem kötelező extra, típusfüggő hogy van-e benne.
2/11 anonim válasza:
Sztem a villany 1000x jobb mint a gáz, mivel egyenletesebb a hőelosztasa, ah megvettük csak sütöttünk ami a gazsütővel nemvolt olyan jó
3/11 anonim válasza:
Villany bonyolult drága eszköz , javitása szinten plusz extra drága . Míg a gáz egyszerűbb olcsóbb elterjedtebb mechanika és szerelvény , palackosan nem fúgg a gáz sem áramszolgáltatótol ....
4/11 anonim válasza:
Kemencében is süthetnénk és akkor a gáztól se függenénk.
5/11 anonim válasza:
"palackosan nem fúgg a gázszolgáltatótol ...."
Miért a oalackot hol tötik? :D
6/11 anonim válasza:
Szerintem neked ami a lényeg, hogy a villanysütőben sokkal szebbek lesznek a süteményeid, főleg a kelttészták, mivel egyenletesebb a hőelosztása, plusz ott van a légkeverés is. De a pogácsáid se lesznek brikett aljúak ;)
7/11 anonim válasza:
Villanysütőben pontosabban szabályozható a hőfok, így sütemények sütéséhez jobb.
8/11 anonim válasza:
"Gyorsabb mint a kemence fűtése ezt a másik birkaagyúnak ." azt a választ neked szántam erre a bejegyzésedre reagáltam "palackosan nem fúgg a gáz sem áramszolgáltatótol ...."
Te te.....
9/11 Szirty válasza:
"Mik a különbségek"
Pl. az hogy a gázüzemű sütő használata mellett teljesen közömbös hogy a konyhába másfeles alu vezeték van behúzva, villanysütőnél már más a helyzet.
10/11 anonim válasza:
"Most vettem egy alig használt, újszerű (nem a legmodernebb) kombinált tűzhelyet. Eddig gázsütőt használtam."
Áramszünet esetén nem tudsz majd sütni, talán ez a legfontosabb eltérés a gázhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!