Villanysütő Whirlpool bekötése nos ugye van 5 kábelem zöld sárga:test Kék:0 Többi fekete ,szürke, kék ezek a fázis. Nos a falból csak 3 kábel jön ki van természetesen 3 fázisu kapcsoló éhez külön . Wago -val tervezem összekötni. Hogy?
"Leírtam meik vezeték mi szerintem..."
Összefoglalom mit írtál le (abban a sorrendben ahogy írtad):
5 ér van:
1: Zöld-sárga
2: Kék
3: Fekete
4: Szürke
5: Kék
Keresd a hibát!
„nem fogok 10-20eft költeni....”
Aztán, ha bekötöd rosszul – amire igen nagy esély van – utána a feltehetőleg bekövetkező kár lehet, hogy a 10-20 ezer többszöröse lesz.
Ha neked nem megy, megfejtem Szirty kérdését:
5 ér van:
1: Zöld-sárga
2: Kék
3: Fekete
4: Szürke
5: Kék
Kétszer szerepel a kék, ha ez tényleg így lenne, akkor ránézésre honnan tudod melyik a nulla és melyik a fázis?
Te is érdekes vagy, ezt írod:
„Nos a falból csak 3 kábel jön ki van természetesen 3 fázisu kapcsoló éhez külön .”
Ez értelmezhetetlen.
„De hogy 3 kábelt az 5 el 2 és wagot vettem”
Talán ez így értelmezhető: „hogy kössem össze a három vezetéket az öttel? Hát azt sehogy.
„Leírtam meik vezeték mi szerintem…”
Szerinted, de ki tudja, hogy ez tényleg így van-e?
„Egyik világos kék másik sötét (ez szokott fekete lenni )”
Esetleg szokott, de, ha ebben az esetben mégsem így van, akkor mi lesz? A kék, ha világoskék, ha sötétkék csak nulla lehet, fázis nem. A fázis színe: fekete barna, szürke. Szabványos kábelben nincs két kék.
Te úgy látod, hogy itt senki nem ért hozzá, pedig, akik válaszoltak, mind igazat írtak. Nem véletlenül hívták fel a figyelmedet, hogy veszélyes, ha rosszul kötöd be. Még egyszer leírom neked: hidd már el nem akarunk neked rosszat, de, amit leírtál abból itt látatlanban senki nem tudja megállapítani, mi a valóság. Ha egy szakember a helyszínen megnézi, az meg tudja mondani mi ott a helyzet és, hogyan kell bekötni.
Nem vagy hülye, de villanyszerelő se.
Miért ne lenne hülye? Legyökerezte azt, aki javasolta, hogy forduljon berendezőhöz. Szerintem a gyökerezéssel kiérdemelte a hülye minősítést. Arról már nem is szólva, hogy utólagos fegyverként használta a diszgráfiáját, hogy lelkifurdalást keltsen. Az ilyent rettenetesen lenézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!