Miért áll meg a mosógép és világít a szervíz lámpa?
felültöltős whirlpool mosógépnél elindítok egy mosást, felpörög a motor háromszor/négyszer és megáll, kigyullad a szervíz kulcs pirosan és zölden az öblítés és az utánna lévő, ez többszöri újra próbálkozásnál is eljátsza. Viszont van hogy elindul a program és mire az öblítéshez ér akkor csinálja ugyan ezt.
Viszont, nemrég volt egy mosógép szerelő, aki átnézte, igazából semmi hibát nem észlelt, lefotattot egy két teszt programot és utánna ment is pár alkalommal, de most megint nem lehet mosni a géppel
Szerviz.
Elsőként a víz be- és kivezetést kellene ellenőrizni lépésről lépésre, beleértve a mosógép szűrőjének a takarítását és a gép kifolyócsövének a bekötését (ha van) is.
nem találtam meg a hibát a kézikönyvben, kitakarítottam a szűrőt, a vízbezetékeket hogy hátha az a baja hogy nem tud lefolyní a víz, de úgyan az a probléma.
De most kikapcsoltam a centrifugálást és csoda módján elindult a program, bekapcsoltam egy 15 perces mosást és várom a végeredményt, de viszont ha centrifuga gondok vannak akkor valami motorhiba lehet a baj?
Ha én tettem volna fel ezt a kérdést, leírtam volna a készülék pontos típusát.
Hátha akad valaki aki hajlandó helyetted guglizni.
gugliztam hidd el sőt két napja nem csinálok egyebet, meg youtube-on is nézegetek videókat hátha rátalálok a problémára de nem nagyon.
Típusa amúgy Whirlpool AWE2519 felültöltős.
És még mindig az a jelenség hogy centrifuga nélkül megy a mosás, ha centrire állítom már nem, megáll nyégy motorfordulat után
Egyébként valószínű, hogy ha meg is tudod mi a hiba nem tudod megjavítani.
Miért akarod tudni miért áll meg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!