Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van egy hordozható kompresszor...

Van egy hordozható kompresszorom.(xiaomi) Mi lehet a baja, hogy nem nűködik? Szerencsére találtam youtube-on egy videót,hasonlóan produkál (de persze a megoldást nem találtam meg D:)

2023. aug. 28. 19:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem elromlott.
2023. aug. 28. 19:14
 2/11 Szirty ***** válasza:
80%

Mint ha dugulása lenne.

Beállítja 2.7-re, egy pillanatra elindul, felmegy 5.6-ra és leáll, mert elérte a nyomást (a 2.7-et).

2023. aug. 28. 20:45
 3/11 anonim ***** válasza:

A gumi szelepe rendben van? Lehet rajta befele fujni?

Ha nem

Sugod ra a kompresszort semmire akko fúj?

2023. aug. 29. 09:05
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Simán lehet a szelep rossz, mert nekem is gyakran van ilyen. Gyakorlatilag el van zárva a levegő útja ezért azonnal leáll a kompresszor. 99% hogy maga a kütyü nem hibás.
2023. aug. 29. 15:41
 5/11 A kérdező kommentje:
Amikor nem dugom rá semmire akkor sem fúj!
2023. aug. 30. 11:12
 6/11 Szirty ***** válasza:
És a nyomás meg eközben megnő?
2023. aug. 30. 14:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Visszamegy nullára.
2023. aug. 31. 11:54
 8/11 Szirty ***** válasza:
61%

Nullára?

És hogy lett nullánál nagyobb? Nem úgy hogy a "nyomás eközben megnőtt?"

De mind1. Inkább hanyagolom a témát, mert ha két szavas értékelhetetlen válaszokat küldesz, akkor nagyon sokáig rabolnánk egymás idejét.

2023. aug. 31. 14:08
 9/11 A kérdező kommentje:

Miért nem ezzel kezded?

A hiba ott kezdődik, hogy én bekapcsoltam,és beállítottam egy számot(2.3 PSI) És ha elszeretném indítani a kompresszort, akkor saját magától vissza állítja a számokat nullára,nem növekszik a nyomás,nem ad ki hangot,nem fúj,nem indítja el a pumpálást. Remélem ez már nem tartozik a "kétszavas válaszaim" közé.:D

2023. szept. 2. 10:20
 10/11 Szirty ***** válasza:
62%

"Remélem ez már nem tartozik a "kétszavas válaszaim" közé.:D"

Linkeltél egy videót amire azt írtad hogy a tied hasonlóan reagál mint ami a videóban látható.

"És ha elszeretném indítani a kompresszort, akkor saját magától vissza állítja a számokat nullára,"

Mert a setpoint beállítása után ha nem nyúlsz hozzá 2-3 mp-ig akkor a kijelző a setpoint helyett a mért nyomást kezdi mutatni ami akkor még nulla.

"nem növekszik a nyomás,nem ad ki hangot,nem fúj,nem indítja el a pumpálást."

A felvételen jól látható, hogy az ember megnyomja a gombot, a kompresszor azonnal elindul kb fél másodpercre és meg is áll, mert felnyomja a nyomást 5,6-ra. Azért áll meg, mert 2,7-re állította be.

Nyomás elérve.

Tehát a tied nem indul, a videón elindul. A tied nullát mutat, a videón 5,6-ot. A tied nem nyomja fel a nyomást, a videón felnyomja 5,6-ra.

Akkor milyen tekintetben hasonló ehhez a te problémád?

2023. szept. 2. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!