Van egy 10-bar os kompresszorom illetve egy 8 baros . Ha a kettőt össze kötném lenne belőle probléma?
Figyelt kérdés
2019. jún. 15. 18:49
2/4 A kérdező kommentje:
Egy Y elágazóval. 2 kompresszorbol ugye megy az Y-ba. És onnan jön egy fő csőbe a levegő. Csak ugye visszafelé is megy a levegő a kevesebb nyomású kompresszor tartályba,es azt nem tudom csinál e kárt
2019. jún. 15. 23:13
3/4 Csaba Dudás válasza:
Hello, sziasztok. Tegnap vettem egy 8bar-os 10l-es kompresszort, ki is szeretnèm hasznàlni amire csak lehet, viszont ahogy olvasgatom a 10l + a 8bar nem sokmindenre elèg. Ahogy olvasom a hozzàszólàsokat összeköthetek èn tegyük fel kèt tartály ( mondjuk mèg egy 8l-es) ami elèg lesz már pl egy festèkszóró pisztolyhoz mondjuk felnit festeni. Tehàt ok h tovàbb, több idő alatt tölti fel a kèt 10 l-es tartàlyt a kompresszor, de utánna jobban ki tudom használni.
Jól èrtelmezem?
4/4 anonim válasza:
Jól. De csak nyomáspróbázott tartályt használj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!