Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mikrós Sütő vélemények?

Mikrós Sütő vélemények?

Figyelt kérdés
Beépített sütőt, beépített mikrót, beépített kavefozot szeretnek valasztani. Mindenkepp fekete színűt lehet benne minimális ezust, egy márkából. Nezegettem a Bosch markat, elég drága, de ez az ami igazán tetszik :D és látom van olyan Sütő ami mikroval együtt van? Amúgy mi a mikrot nagyon ritkán hasznaljuk (ezért is drágállom a 600€ egy mikroert) de kiváncsi lennek hogy a mikro és a Sütő együtt milyen? Tudom hogy a mikrozas karos, de vajon ha ilyen sutot veszek és csak a Sütő funkciot hasznalom (ritkan mikrozas) akkor a sutes kozben előjönnek a mikro egeszsegre karos hatásai? Érthető amit mondok? 🤣
2023. aug. 20. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
"Tudom hogy a mikrozas karos" Nem, nem érthetö amit mondasz!
2023. aug. 20. 10:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom hogy a mikrozas karos"

A mikrózás NEM KÁROS, ezt csak idióták állítják vagy/és hiszik.

Semmivel sem károsabb, mint a normál sütö vagy bármi más hökezelési eljárás!

2023. aug. 20. 11:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Rendben. Tehat véleményt szeretnék a sütőről ami mikro is egyben.
2023. aug. 20. 11:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A mikrózás nem káros, nyugi, sőt kifejezetten tápanyag kímélő melegítési eljárás. De ha egyben van a mikró a sütővel, természetesen te választod ki, melyik funkciót hadználod épp. Csak akkor fog mikrózni, ha azt kapcsolod be. Ha keveset használod, praktikus lehet egyben, mert kevesebb helyet foglal.
2023. aug. 20. 11:56
 5/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Nyilván nem működik a mikro (magnetron), amikor csak a fűtőbetétet kapcsolod be, ha ez bárkit vigasztal.

Beépített automata kávéfőzőnek sok értelmét nem látom, noha ezeknél is van lehetőség általában a főzőegység kivételére, amit időnként le kell mosni, vagy épp kenni, tömítést cserélni.

De lehet gond a rögzített egységgel is, amihez esetleg kiszálló szakembert kell hívni, elszállítani stb.

2023. aug. 20. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Beépített kávéfőzőt én se vennék. Egyszer elromlik, többszörös szívás.
2023. aug. 20. 15:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Személy szerint nem kedvelem az ilye kombinált dolgokat, egy ideig volt olyan mikróm, ami egyúttal légkeverös sütö is volt. Nagyon szerettem, de amikor pár év múlva tönkrement, akkor se sütö, se mikró nem volt. Újat nem vettem, mert drága volt, sokkal jobban járok egy külön sütövel és külön mikróval, a kettö nem egyszerre megy tönkre, és a kettö együtt sem kerül annyiba, mint a kombinált készülék.
2023. aug. 20. 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:

A beépített kávéfőző nagy szívás, nem lehet tendesen kitakarítani. Pedig rendszeresen kéne.

Sose felejtem el az ultra trendi egészségtudatos haverom arcát, amikor kinyitottam a beépített gépén a szervizajtót és 1,5 év után meglátta milyen gazdag élővilág lakik odabent 🤣

Zéró takarítás következtében.

2023. aug. 31. 15:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!