Gázzal működő tűzhely sütő részébe, be lehet építeni ventilátort?
Amikor megvettem, a képeken láttam, hogy van benne ventilátor és világítás is, mikor megerkezett hát nem volt benne egyik sem.
Gondolkodtam is, hogy hogyan lehet gázzal működő sütőbe ventilátort rakni, mégis, hogy lehet benne, hisz elfújná a sütő alatti hosszú rózsából a lángot.
A lényeg, hogy látom, hogy ki van alakítva a ventilátor része, illetve az égő is ott lenne, de ha veszek hozzá ventilátort és égőt, és bekefabrikálom, úgy, ahogy a képeken volt, akkor ez így működhet gázzal működő sütőnél?
Nem értem az egészet, hogy a képeken ott volt a ventilátor az égő is beépítve, erre sehol semmi.
Már lassan egy éve itt van, és mostanában kezdtem el gondolkodni ezen. Tehát visszaküldeni nem szeretném.
"ki van alakítva a ventilátor része"
Egy félét gyártanak. Ugyanabba a dobozba kerül a gázos és a villanyos sütő is. Ezért van meg a ventillátor helye. Egyféle présszerszám, egy gyártósor kell hozzá, sokkal olcsóbb így a gyártás.
#4 Létezik gáztűzhely, legkeveréses gázsütővel. Ritka,de van, egy kolléganőmnek is az van.
Érdekes az egész számomra. Vásárlás előtt direkt felhívtam őket, hogy tuti, ezer százalek, hogy ventilátoros, tuti biztos??? Azt mondták igen. 😅
Erre nem.
De akkor a hatos válaszoló, amit linkelt, abban hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!