Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Javithato ez a porszivo?

Javithato ez a porszivo?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy allo porszivo a marketplacen amit nagyon regota szeretnek, ujonan viszont 40 korul van az ara amit nem engedhetek meg magamnak.

Akkumlatoros porszivo par ezerert, annyi a hibaja hogy az akkumlator 2-5 percig birja.

Az akkumlatort gondolom nem lehet javitani, azerintetek megeri megcsinaltatni?

Esetleg van aki vasarolt mar ugyanigy? Vagy tobbe kerulne a leves mint a hus?:)

2023. aug. 13. 22:40
 1/8 A kérdező kommentje:
43 az uj ara… tudom hogy itt senki sem porszivo szerelo, de milyen arban lehet javittatni?🥰koszonom
2023. aug. 13. 22:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Beadtaar az oldalt, 26 ezer
2023. aug. 13. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:
26 ezer ugy h nem jo az akksi????????
2023. aug. 13. 22:47
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem. Az akksi bele 26 ezer ft.. :/

Van egy masik hirdetes is, annak az akksija 2 percet bir es 28 ezerert aruljak, 43 ujonan🤔🤔

2023. aug. 13. 22:52
 5/8 A kérdező kommentje:
6 ezer forint amit szerettem volna megvenni
2023. aug. 13. 22:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az akku olyan mint egy villanykörte. Azt sem lehet megjavítani ha kiég, az akksit sem hogy ha tönkrement. Lehet a belső részét cserélni, de kb ugyanannyiba kerülne mint egy új akkumulátor.

Sajnos az akkus gépeknek ez a rákfenéje. A biztosan elöregedő akksira később költeni kell. Ezt nem gondolják át sokan és amikor így járnak, inkább eladják a gépet.

2023. aug. 13. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Még újat se érdemes venni azokból a rossz akkusból.

Én próbáltam már és kb mint egy morzsa porszívó, nagyon gagyi teljesítményű.

Egyszerűen nem tudom hogy a nők mit látnak benne hogy mind ilyet akar venni.!!!

2023. aug. 14. 10:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom😂😂😂😂ezen most jot nevettem🤪
2023. aug. 14. 13:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!