Milyen mosógépet érdemes venni?
Hát szerintem ez attól függ, milyenek az igényeid.
Én az elmúlt hetekben végignéztem egy csomó fórumot, stb.
Abban mindenki egyetértett, hogy Indesitet NE!
Candyvel kapcsolatban megoszlanak a vélemények, sokak szerint jó, de állítólag 1-2 év alatt elromlik.
Annak tudatában kell vásárolni, hogy várhatóan 5-10 év lesz maximum a gép élettartama, bármilyet is veszel - mivel nem lehet őket javítani.
Végül én Hajdut vettem - nem olyan szép, de negyedannyiba sem kerül és mivel eddig is az volt, tudom, hogy tökéletesen mos. Valószínűleg 5-10 év múlva ez is tönkremegy, de nem 80 ezrem bánja, csak 10 :)
"...de nem 80 ezrem bánja, csak 10 :)"
Azt hogy csináltad? 10.000 forintért mosógép??? Hány kiló ruha fér bele?
Ja! Az a hengeralakú "manuális", keverőtárcsás :) Kicsit macerás, de tényleg jól mos! Mivel az automatika "én" vagyok. :)
(Azt hittem újat találtál valahol ennyiért.)
Én nem akarok márkát ajánlani, csak szeretném megkérdezni pl. a Whirpool mosószeradagolóját hogyan tisztitjátok!!!Üvegmosón, áztatáson, stb tul vagyok, szétszedni nem lehet, újat venni lehet? Vagy csak mosógéppel együtt!?
Mindenestere, soha többé nem veszek hasonló gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!