Philips latte go kávéfőző hiba?
Ma reggel próbáltunk kávét főzni a szokott módon.
Nem adott le a gép kávét,kipucoltuk a főzőegységet,azután a hangja is furcsa lett,és a vizet a gép alá nyomta ki.
Találkozott már valaki ezzel a hibával?
Szerintem egyszerű dugulás, erőlködik a szivattyú, azért fura a hangja. Szedd szét a főzőegységet, nem nehéz.
Egy kis szilikonzsírral kell visszatenni a tömítéseket.
Kivettük,kipucoltuk.
Raktunk vizet a tartályba,amint beleraktam a tartály a helyére,már folyt is ki a gép alá a víz,a gép hátuljából.
"a gép hátuljából."
Pontosan honnan? Ez lenne a lényeg.
Tartálytömítés. Próbáld, kitisztítani, megkenni, hogy pontosabban a helyére csusszanjon, beálljon, ne feszüljön.
Végeredményben csere, de lehet, hogy felesleges.
Bro, azt hittem legalább leveszed az oldalát! 😂
Ez a kép sajnos nulla infó.
8.
Ne magadból indulj ki! Nem úgy néz ki, mintha láttál volna ilyen hibát valaha is, akkor meg nem mindegy?
Korábbi bejegyzések kapcsán:
- Az 50 Hz vibrációs vízpumpa hangja túlterhelés esetén gyengülő, halkuló, lefulladó.
Amikor levegőt szív be, akkor hangos, zörgő, zakatoló.
- A pipacső a csepptálca felett van, oda folyik vissza a víz normál üzemben is a főzőegységből minden főzés és öblítés alkalmával, nem a gép alá.
- A pipacső tömítése nem sorják miatt nyíródik ki (azért ennyire nem gagyi a technika).
Ami gond sajnos, hogy ezeknél a kiválóan Saeco licenc alapján készült gépeknél a Philipsnek sikerült olyan szintre süllyedni, hogy a pipacső és főzőegység pozizionálása nem pontos, így a hüvellyel való találkozás félresikerül, emiatt a tömítés féloldalasan kopik, sérül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!