Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Okozhatott bármi problémát a...

Okozhatott bármi problémát a hűtőben?

Figyelt kérdés

Kb 3 órát volt résnyin a hűtőajtó, most vettem észre, hogy már elég régóta hallom, hogy megy a hűtő. Eléggé bejegesedett, kb 5cm vastag hószerű jég van a "hűtő része". Eléggé forró volt a hátulján a rács. Becsuktam, és kb 1 perc múlva kikapcsolt a kompresszor, remélem nem romlott el...

Egy egyszerű egyajtós Beko hűtőről van szó.

2023. júl. 27. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg semmi baja nem lett, csak dob majd egy kicsit a villanyszámládon. Ha önleolvasztós vagy nofrost akkor nincs további teendőd.
2023. júl. 27. 14:01
 2/6 A kérdező kommentje:

nem ez még hagyományos gázos hűtő. Ilyen:

[link]

Most fogom kiolvasztani. Esetleg be lehet úgy állítani, hogy picit hátrafelé dőljön a hűtő, hogy magától becsukódjon az ajtó, ha nyitva maradna? Vagy nem szabad így?

2023. júl. 27. 14:08
 3/6 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Nagyon minimális dőlés is elég neki, lábai valószínűleg tekerve állíthatóak. Nem lesz tőle baja ha minimalisan van döntve.
2023. júl. 27. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy egész éjszakát nyitva maradt, nem lett semmi baja, csak lefagyott.
2023. júl. 27. 14:42
 5/6 anonim válasza:
érdemes leolvasztani mert ha jegesedett akkor megnő a fogyasztás.
2023. júl. 27. 21:43
 6/6 Nitro500 válasza:
100%
Nálam direkt kicsit hátrafelé van döntve már 10 éve pont emiatt, semmi baja nem lehet, cserébe 5 centiről is bezáródik magától.
2023. júl. 29. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!