Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ha a hosszabbító le lóg a...

Ha a hosszabbító le lóg a levegőből (úgy van meg oldva) és nem tartja azt a részét semmi amibe be vannak dugva a dolgok lehet baja?

Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 12:54
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
Lehet.
2023. júl. 24. 13:11
 2/9 anonim ***** válasza:
24%
Alapból nem, csak ha a hosszabbító súlya lehúzza a bedugott berendezést, vagy elesel benne. Ezért csak olyan helyen legyen így ami nincs szem előtt és a működtetett berendezés rögzítve van.
2023. júl. 24. 13:11
 3/9 anonim ***** válasza:
47%

"olyan helyen legyen így ami nincs szem előtt"

Jól mondod! Így majd csak akkor fogják látni hogy kigyulladt, amikor méteres lángokkal ér körülőtte minden!

2023. júl. 24. 13:16
 4/9 Szolovjov ***** válasza:
26%
Szerintem még előnyös is a megoldás, mivel a szintkülönbség miatt jobban lefolyik az áram :D
2023. júl. 24. 14:06
 5/9 anonim ***** válasza:
28%

Ha az igekötő közvetlenül az ige előtt áll, egybeírjuk, pl. Megkínálta.

Ha az igekötő az ige után áll, különírjuk, pl. Kínáld meg! Nem kínálom meg.

Ha az igekötő és az ige közé egyéb szavak kerülnek, akkor különírjuk

2023. júl. 24. 14:08
 6/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Nyilván nem közömbös a hossz, illetve teherbírás, de egy szokványos esetet elképzelve, még a legvacakabb hosszabbítóknak sem kihívás általában.

Én jobban tartok mástól, mióta egyik ügyfél megjárta, gagyi elosztóban összeért a fázis-védővezető.

Most aztán jól megfélemlítem azt az itteni tagot, amelyik múltkor a szerelhető villásd

2023. júl. 24. 14:10
 7/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%
...villásdugók miatt pánikolt, tök feleslegesen. (Ilyenkor utálok telefonról netezni, kis mellényúlás és nem az történik, amit én akarok.)
2023. júl. 24. 14:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mérnököm ez elég sok dologra igaz! Lásd a láncfűrész és a tanga esetét!
2023. júl. 24. 14:30
 9/9 Szirty ***** válasza:
Naja. Gáz helyett fék? :)
2023. júl. 24. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!