Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Tanácsot kérek! Mobil klimát...

Tanácsot kérek! Mobil klimát tervezem hogy veszek. Melyiket tanácsoljátok, aki jártas ezekben a dolgokban?

Figyelt kérdés
2023. júl. 20. 03:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem teljesen úgy van az.

Nekem volt amikor azt használtam és jó volt.

A kivezetést egy használaton kivúli új kéménybe vezettem ki.

CSak egy 20 *20 as bútorlap és rá a nagy lyuk, majd 2 csavarral a falba erősitettem, a kémény ajtóra.

De nálam jól szigetelt a ház és kb ment egy délután 2-3 órát és már ki is lehetett kapcsolni és nem kellett alvás közben működni.

Legalább 6 éven keresztúl ezzel hűtöttem.

Való igaz hogy a spit az sokall jobb, de van amikor nem opció az.

2023. júl. 23. 10:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Én tavaly vettem potom pénzért egy kb. 20-30 éves mobil klímát :D

Víz hűtéses, azaz van egy tartálya, amibe kell lennie víznek, mert a nélkül nem hűt. Igaz, zajos, de én nekem vannak erős hangszóróim, a faluban senkit sem zavar, én tudok mellett tv-zni.

Kis vályog ház, kis szobáját le tudom hűteni.

Most is mikor kint 38-40 fok van, 25 fokra lehűti a szobát.

Hidd el, a semminél tényleg jobb!

Ha nem megy, simán van bent is 30-32 fok!

Nekem egyszerű volt, mert ezért a 3 hétért nekem nem érte meg több százezret beruházni, klímást hívni, villanyt szerelni, stb.

Bekötöttem a kéménybe, ha véget ér a nyár, lekötöm, beteszem az üres szobába, a kályha megy vissza a helyére és ennyi az egész éves nyűgöm vele.

De nyilván másoknak mások az igényei.

2023. júl. 23. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!