Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Vízforraló kancsó részét be...

Vízforraló kancsó részét be lehet tenni a hűtőbe?

Figyelt kérdés

Adott egy ilyen vízforraló: [link]

És szeretném megtölteni vízzel, majd hűtőbe helyezni, hogy legyen hideg csapvizem. Viszont mielőtt ezt megtenném, érdekelne, hogy lehet ilyet egyáltalán? Mivel elektromos, nem tudom nem-e keletkezne pára a fűtőszál környékén, ha vissza kiveszem, és használni szeretném.

2023. júl. 19. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván beparasodik. Nem akkora befektetés egy kancsó, de ha mégis, veszel egy nagy üveg ásványvizet és ha kifogyott, újra töltöd a palackot.
2023. júl. 19. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Nem csak a fűtőszál van abban... Inkább ne tedd be!

Veszel palackot és újratöltöd. Nekem van 4-5 1,5l-es ilyenkor a hűtőben.

2023. júl. 19. 22:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2023. júl. 20. 08:51
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
AZtán a hűtött vizet akarod felforralni?
2023. júl. 20. 12:27
 5/9 anonim ***** válasza:
65%

4. nem hallottál még erről? Az acélt is így csinálják! Felhevítik, lehűtik, felhevítik. Hőkezelés. Erősebb lesz tőle!

Biztos a reggeli kávé is erősebb lesz ettől az eljárástól :DDDDDD

2023. júl. 20. 12:37
 6/9 anonim ***** válasza:
40%
A hűtött víztől biztos erősebb a kv?
2023. júl. 21. 06:21
 7/9 anonim ***** válasza:
41%

Off

A tejet pl jobban fel lehet habositani, ha előtte hűtve volt.

On

A kedvezőnek valószínűleg nincs mSik kancsoja

2023. júl. 21. 06:52
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Ház Lázár Jancsikai is megmondta: Akinek csak egy kancsója van, az annyit is ér.
2023. júl. 21. 07:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Én ilyenről még nem hallottam, de nem is kockáztatnék vele, bármi bajt okozhat a hideg/páralecsapódás, elvégre a kancsóban is van nyílt elektronika is, amivel a talpazathoz kapcsolódik + a fűtőszál is a kancsóban van!

Ne haragudj, kérdező, de miért bonyolítod a dolgot? Veszel egy üveg ásványvizet, és ha kiürült az üveg, abban nyugodtan betehetsz vizet a hűtőbe, kézenfekvőbb dolog! De helyette Neked ilyen jár a fejedben, hogy a vízforraló kancsójában teszed be, és még meg is kérdezed, hogy biztosra menj! Az ásványvizes üveg nem egyszerűbb?

2023. júl. 24. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!