Ha fogok egy autó akkumlátort, és közbetlen rákötöm a belső ventillátor kapcsaira ami 230w ot vesz fel, akkor meg fog rázni az áram ha a vezetéket a kezembe fogom amivel össze vannak kötve?
19.
Ez megint a hülyének nézés.
De nem gond, valójában én jobban hülyének néztelek, mert arra gondoltam, hogy a kérdező biztos összekeverte, mert az utastéri ventilátor lehet kisebb teljesítményű és voltaképpen nem is arról van szó, ezért tippeltem a másikra.
Maradjunk annyiban, hogy én már évtizedekkel ezelőtt is szereltem az autóimat, mélységi szinten darabokra, úgyhogy:
Ne nézzük hülyének a másikat!
Itt egyelőre te írtál ki egy laikus kérdést, úgyhogy próbáld megadni a tiszteletet!
Itt minden visszakövethető:
Megírtam egy normális választ (4).
Ennyiben is hagytam volna, mire jött egy válaszolókat sértegető megjegyzés (9), amire sajnos kénytelen voltam reagálni.
Arra meg már kénytelen voltál te is belém kötni, holott hagyhattad is volna annyiban.
Vagy mondjuk kipécézhettél volna mást is, de te ___kiemeltem velem___ kezdtél kötekedni, pedig nem is sértegettelek.
Korrekt...
Holott villamosmérnökként a kérdés kiírása is eléggé szégyenletes, hiszen az elektromosság alapjairól beszélünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!