Ha mosógépen mosás közben módosítok programot az problémát okozhat?
Figyelt kérdés
Tehát néha elkezdem 60fokos módon a mosást de az ugye 1 órás viszont 10 perc utan átrakom öblítő mód 10 fok 15 percesre2023. júl. 12. 08:55
1/11 anonim válasza:
Igen. A 60 fokos mosás törlődik és arra áll át a gép amire átkapcsolod és úgy kezdi mintha nulláról indulna, tehát nem figyeli hogy milyenek benne a ruhák, mosta-e már őket valamennyire. Épp ezért nem biztos, hogy ki fogja rendesen öblíteni a ruhákból rendesen a mosószert.
Ha röviden akarsz mostni, akkor rövid programot válassz....
2/11 anonim válasza:
És mi a baj az 1 órával? 60 fokon én ágyneműt, törölközőt, stb. mosok. Nem a finom ruhákat. Azoknak kell is az egy óra, nemcsak egy öblítés.
3/11 Szirty válasza:
"...az problémát okozhat?"
Következménye mindenképpen lesz.
Ha ez a következmény nem kívánatos és probléma, akkor igen, problémát okoz!
4/11 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy nem vagy normális?
5/11 anonim válasza:
Én ezt nem értem. Lehet régi, elavult gépem van, de ezen a három óra sem extrém hosszú. De tíz perc az nem is mosás. Miért nem akarod egyből öblítőre, ha nem akarod mosni? Az említett masinámon van 15 perces mosás. Ez a teljes hossza. Olyan ruhákhoz való, amit csak kicsit fel akarsz frissíteni.
6/11 Salx Narval válasza:
A mosógépek rendeltetésszerű üzemeltetése legtöbbször lehetőséget ad a beállított program módosítására, törlésére, szüneteltetésére, ezzel kárt nem tudsz tenni a gépben. A mosott ruhák állapotát nézve adódhatnak nem kívánatos, v korrigálásra szoruló dolgok, pl a ruha piszkos marad, mosószer marad a ruhában, kényesebb ruhák állagukban is sérülhetnek egy rájuk nézve nem kívánatos módosítás következtében.
7/11 Szirty válasza:
"...problémát okozhat?"
"adódhatnak nem kívánatos, v korrigálásra szoruló dolgok, pl a ruha piszkos marad, mosószer marad a ruhában, kényesebb ruhák állagukban is sérülhetnek"
= probléma
8/11 Salx Narval válasza:
Szirty: Ne bosszants már kora reggel.:D
9/11 Szirty válasza:
Nem bosszantalak, csak a válaszod lényegét összefoglaltam a kérdező számára és a kérdés komplexitásának szintjére "emeltem"... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!