Felültöltős mosógépem van, az öblítőt amikor felnyitom oda kell betölteni a dob fölé. Mosás után felhigulva öblítődarabok maradnak ott. Mitől lehet ez?
Az öblítőrekesz soha nem volt problémamentes a gépeken.
Kiveszed lemosod, zuhanyzod, ahogy jó.
A folyékony mosószerek, öblítők is alaposan bele tudnak rohadni az adagolókba sajnos.
Azok az öblítődarabok az előző előtti előtti előtti előtti előtti előtti mosásból ottmaradt darabok.
Az adagolót az ajtóról le lehet pattintani. A gép könyvében benne van hogy a tiédet hogyan kell leszedni.
Amennyire lehet, szét kell szedni és alaposan ki kell mosni, takarítani, vakarni, fertőtleníteni.
Én vízforralóból öntök bele forró vizet, az alaposan meg szokta lazítani a mosószer és öblítő maradványokat.
Ami benne marad azt meg úgy szoktam, hogy apró csavarokat teszek bele és rázogatom amig le nem veri belülről a koszt. Sajnos az enyém annyira fura alakú járatokkal van teli, hogy az üvegmosót nem lehet beledugni.
5 liter ecetet bele ne önts!!
A mosógéptisztító folyadék meg kb semmit nem ér. Hiába teszed a dobba az adagolóBA abból semmi nem jut. Ezt csak manuális módszerrel lehet kitakarítani.
7. használok ecetet én is, de nem 5 litert! Minden mosáshoz teszek egy kicsit, így folyamatos a vízkőmentesítés.
De 5 liter 20%-os az rohadt sok! Teljesen felesleges ennyi ecetet elcseszni és olyan kib..t büdös lesz a gép, hogy nem tudod kiszellőztetni karácsonyig sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!