Jó lesz igy is az áram bekötés? A betápon nincs földellés,csak fázis és nulla, De viszont a villanymotoron van ott 3 szál a vezeték, Ha a motor földellését bekötöm ehez a nyomáskapcsolóhoz ahová kell, az úgy jó megoldás?
Ajj, hogyolgyam meg?
Nincs földellés
Úgy nem jó, ugyanis utóbb valahol lesz egy nulla szakadásod a fázis kinn lesz az összes fém részen.
Le kell verni egy földelő szondát.
"Ha a motor földellését bekötöm ehez a nyomáskapcsolóhoz ahová kell"
Te miről beszélsz voltaképpen? A netes képek nyomáskapcsolóin nem látok dedikált földelési pontot:
Nem mintha lenne értelme, a nem földelt motortestet rákötni. Összevissza "beszélsz" ilyenekért szoktak börtönbe kerülni, amikor bekötsz egy bojlert és belehal valaki.
"Földelés" szimpla L betű!
Ja. Írtam a #6-ban, hogy "persze be is kell kötni" - de nem a nyomáskapcsolóra gondoltam én sem, hanem a motortestre. Ha a nyomáskapcsolód fémházas, és van rajta földelés bekötő pont, akkor persze azt is.
És figyelj, már vagy 75 éve jobbra hajts van Magyarországon. És a macskát nem szabad mikrosütőben szárítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!