Mit jelent, amikor kiírják egy porszívó teljesítményét és van 69W és 1700W?
Laikus vagyok, az utóbbi "skálát" ismerem
Mértékegység ugyanaz, de mit kell erről tudni?
69W az 690W lenne?
Nem értem , valaki tudja a választ? :)
Kisebbik szám a szívóteljesítmény, amit a fejnél mért szívóerő alapján állapítanak meg.
De 69 W nagyon kevés szerintem, legalább 100-200 W-ot kellene tudnia, ha már 1700 W-ot felránt a hálózatból, ami egyébként a maximális terhelésre vonatkozik.
Munka, vagyis fojtás nélkül kevesebb.
A kérdés elején két különböző porszívóról van szó. (Keresésben szűrőket használva így adja ki)
Az összes típusnál vagy az egyik,vagy a másik szám szerepel de akkor más mértékegységet jelöl ugyan az a szám? Csupán nézelődök ,de ez megzavart.
"Az összes típusnál vagy az egyik,vagy a másik szám szerepel "
Az akkusnál a kis érték, a kábeles-konnektoros a nagyobbik. Nem törődj vele.
Az árát nézd, az olcsó ritkán lesz jó.
A mértékegység W, mint teljesítmény, de annak többféle megnyilvánulása lehet.
Mechanikai teljesítmény, elektromos teljesítmény, gázláng, illetve gázkonvektor, kazán hőteljesítménye, hangszóró akusztikus teljesítménye stb.
Egy ember is teljesítményt fejt ki például egy szobakerékpár tekerése közben amit még mérni is lehet.
Itt a szívóteljesítményt mérik valamilyen alkalmas eszközzel.
Bakker, tényleg
Köszi nektek
✅
A centrifugálventilátor teljesítmény igénye csökken szívó oldali fojtás hatására mert a járókeréknél lecsökken a nyomás és a ritkább levegőben könnyebben forog.
Ezért pörög fel a porszívó ha befogjuk a szívócsövet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!