Miért melegszik a porszívó motorja?
Figyelt kérdés
Szinte még új állapotú , nincs meg a garancia papirja, üzemi hőfoknál magasabb a hőfoka. 1800 W , filter szűrővel , csapágyak rendben nem lóg és nem szorul , kompresszorral kitakaritva, szívócső és filter nélkül működtettem de így is melegszik.Jó kérdés tudom, tippeket szivesen olvasom.2023. júl. 6. 20:33
2/13 anonim válasza:
"üzemi hőfoknál magasabb a hőfoka"
Ezt pedig abból szűrted le, hogy...?
3/13 A kérdező kommentje:
2. Ezt abból mértem le,hogy a kezem alig állja.Üzemi hőfok esetében csak meleg de ez már szinte forró.
2023. júl. 6. 20:38
4/13 A kérdező kommentje:
A trollok ma este látom nagyon el vannak eresztve :-D
2023. júl. 6. 20:40
5/13 anonim válasza:
1800W? Az nem új. Sok éve már csak 900W-osak lehetnek.
Egyrészt a nyári meleg miatt ilyenkor minden melegebben üzemel. A hűtő is többet megy, a számítógépek is melegebben üzemelnek. EZen nincs mit csodálkozni.
Másrészt ha sokkal jobban melegszik, akkor menetzárlatos lehet a motorja. Nincs fura hangja? Búgó, tutuló?
6/13 anonim válasza:
Az elektromos áramtól melegszik, ha be van kapcsolva.
7/13 Szervizmérnök úr válasza:
"Ezt abból mértem le,hogy a kezem alig állja.Üzemi hőfok esetében csak meleg de ez már szinte forró."
Tényként közölsz valamit, ami szakmailag butaság sajnos.
8/13 Szervizmérnök úr válasza:
Ha a kommutátor nem körtüzes, vagyis a forgórész nem menetzárlatos, motor áramfelvétele normális, akkor nem tudsz mit tenni és nem is kell.
9/13 anonim válasza:
Szerintem nincs baja. A kezednek 40°C a max. ezek a készülékkek lehetnek akár 60°C-os vagy több is. Az még üzemi hőmérséklet.
10/13 anonim válasza:
lehet nem ártana kitisztítani, el van dugulva, így a motor erőlködik és felmelegszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!