Vettem egy robotporszívót a media markt-ban, de nem jól működik. A szervíz szerint nem tapasztaltak hibát. Mit tegyek?
Vettem egy xiaomi vacuum mop 2 lite robotporszívót a media markt-ban. Első pár napban remekül működött, de most meg meg van szédülve. Össze vissza megy, nem talál vissza a helyére. Sokszor ugyanoda megy vissza, ahol már járt, aztán újra és újra ugyanoda. A map szerint, a lakás másik végében van ilyenkor.
Megtisztogattam, frissítettem, gyári visszaállítást is próbáltam. Tényleg mindent már. Visszaküldtem a media marktba, mert így használhatatlan. De pár nap után szóltak,hogy semmi baja és nincs mit javítani. A helyzet változatlan a készülékkel. Mit tegyek? Vigyem vissza újra, vagy dobjam ki az ablakon?
Nem értem. A gyári visszaállítást javasoltam volna de írod hogy megvolt. Utána azt hogy a térképen a lakás másik végében van.
Ha nem tudná hogy hol van hogy tudna a térképet újra csinálni ?
Sajnos mivel a kérdésben ellentmondás van nehéz megválaszolni. Nekem volt ilyen de drsgabb modellel ott a szenzor volt koszos, de volt hogy utána le kellett resetelni de a térképet is újra csinálta.
akkor nem tudom, hiszen végülis tud térképet csinálni akkor látnia kellene azt hogy merre megy.
Az enyémek térképet mentenek így gyakorlatilag csak ha koszos a szenzor akkor van baj.. Meg ha ki van huzva a docking station akkor néha megzakkan.
Feltérképezést megcsináltad?
Csinálj videót a kóborlásról úgy, hogy az appban is látszódjon, úgy vidd vissza. Megmutatod, ha nem érsz el semmit, fogyasztóvédelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!