Normális, ha egy új, 5 napja használt hűtőszekrény kb 25-30 percenként bekapcsol, és elég mély hangon megy?
Ha kicsi a fal melletti hézag, akkor nem tudja leadni a hőt. Van rács a hátulján, csak a burkolat mögött. A hátulja, oldala biztosan meleg amikog működik a hűtő.
Ha nem tudja leadni a hőt, akkor be is fog kapcsolni elég sűrűn.
A gépet ki kell vízszintezni. Lehet tekergetni a lábait. Meg tehetsz alá rezgéselnyelő gumit is, úgy csendesebb lesz.
Belül jégtől hízott hűtőszekrény sokkal ritkábban kapcsol be, ugyanakkor tovább jár, a jégtömeg hőtehetetlensége miatt.
Leolvasztják és akkor hirtelen "fürgébb" lesz, gyakrabban bekapcsolgat, de rövidebb időtartamokra.
Nem tudom, mennyire evidens dolgot írtam, miután én is azt gondolnám, hogy köztudott.
Noha az is igaz, hogy ma már automatikus leolvasztású gépek vannak, ezért talán nem mindenki érzékeli, a régi gépeknél hogyan ment ez.
De megtudod változtatni a helyét!!!
Lehet nincs vizszintbe és ezen kell állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!