Mi lehet a probléma? (Hűtőszekrény 15fok van benne)
Maximumra fel van tekerve már, 0-7 ig van számozva. 7-esen van.
A fagyasztóban kővé vannak dermedve a csirkehúsok. De a hűtő részben 15fok van. Az aljában a fiókban 10fok.
Ez javítható?
Szerintem ez nem leolvasztós hűtő.
De mikor ide költöztünk, pár napig ki volt húzva, ki volt nyitva. 2 hete lakunk itt.
Nekünk volt hasonló problémánk (no frost hűtő), idővel a fagyasztó sem működött rendesen.
Egy ismerős szerelő tanácsára leolvasztottuk, azóta működik.
Szóval; már kb mióta bekapcsoltuk 1 hónapja, azóta. Biztosan megy a fagyasztó.
Szükségtelen a leolvasztás, mivel szinte most lett bekapcsolva. Nincs fagyás, meg semmi sehol.
Rendesen zár az ajtó, és van távolság minden oldalról elegendő szerintem. Hátul meg jobb oldalt 20 cm. Bal oldalon nincs mellette semmi akadály, sarokban van.
Rendben, igyekszem. Már nem tudok sajnos írni, csak annyit hogy Hyundai. Alul három fiók fagyasztó. Felül egy fiók és két polc hűtő.
Ja és nincs nagyon megpakolva. Mindig csak pár cuccot veszünk bele. A fagyasztóban is csak az egyik fiók van tele, de azok mint a kő.
Nehogy félreértés legyen. 1 hónapja bedugtuk pár napra, ki lett húzva mert úgytűnt minden ok. 2 hete mikor beköltöztünk be lett dugva.
Felül csak az üveg tűnik kicsit hidegnek. Betettem egy hőmérőt 15 fok. A fiókba 10 van.
Ki szökött a hűtőközeg belőle.
Szerelő kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!