A mosogép áramszünet alá kerűlt másfél órára lehet ettől bőrirritációm miután ennyit állta mosógép egy bizonyos funkcionál?
Akkor csapta le abiztosítekot amikor éppen kiürülta gepből ürülta piskos víz.
Ilyenkor még mosószeres a ruha a gépbe, vagy már csak tiszta víz van bent?
Mivel elég sokáig állt ebben az állapotban, lehet valami baja a bőrömbek, ha ebből veszek fel valamit ,vagy centrifugázással orvosolhato a probléma?
Vagy ez olyan mint az egyik amúgy is végbemenő folymat csak rossz sorrendben?
Altalánban 2 órát szokott menni ez egy felülröltős wirpool mosógép.
Ha a koszos vízzrl állt, azt utána ugyanúgy öblíti és centriz a végén.
Ha öblítőssel, attól se lesz bajod.
Szóval nem kell a para.
De ha nem hiszel nekem, mosd újra.
Köszönöm.
Hogy érted,hogy öblítsem (ha nem mosom újra) akkor azt,hogy csináljam miután visszadugtam az áram alá
Ha a mosási fázis után állt le és onnan folytatta a programot akkor kiöblítette.
Ha nem törlődött a program, akkor tedd be egy öblítő programra és kész.
Ott folytatta ahol abbahagyta, es már csak egy kicsi piszkos viz jött ki.
Köszi 1.de szeretném is érteni mi van ilynekor:?
A Google nem volta barátom ezügyben szóval leírná valaki, amikor kiürítia piszkos vizet már csaka nedves víz marad a mosószer koncentrátom eltűnik a vízzel egyűtt? (Mosókapszulát használtam csak)
Cemtrifugazom es akkor nem volt olyan nagy ügy,hogy állt a kis piszkos víz a ruhák között?
Van bennük memória ami megőrzi hol tartott éppen a programban.
Az enyében 8-10 percig őrzi csak meg, de ez egy 15 éves alap gép. Az újabbakban biztos sokkal tovább megtartja a program előrehaladását.
Olan ez mint amikor olvasol egy könyvet, elmegy az áram és lerakod, aztán amikor visszajön emlékszel rá hogy hol tartottál és ott folytatod.
A program végigfutott, jól kimosta a rihákat. Csak volt közben egy kis szünet. Lehet még tisztábbak is lettek a ruhák amiatt, hogy átzak egy kicsit pluszban.
Nem tudom, mostál-e életedben kézzel bármit?
Adott egy meleg, mosószeres vízben lévő ruha. Leengeded róla az első mosóvizet, nyilván marad az anyagban valamennyi, főleg ha félbeszakadt a leszivattyúzás, a dobtekergetési fázis, ami mondjuk kézi mosásnál a kifacsarásnak felelne meg (ha nem is teljesen ugyanaz).
A meleg lében, párás térben, másfél óra alatt már kezdik magukat jól érezni a baktériumok, elindul egy poshadás.
A hideg vizes öblítések ezt némileg semlegesíthetik, de ilyen esetben célszerűbb törölni a programot, vagy egy öblítés után centrifugázni, majd megismételni a teljes mosási programot.
Ezt nem arra mondom, mintha legtöbb embernek tudna ártani, csak épp rossz szagú maradhat a ruha, kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!