A hagyományos olajsütőben olaj helyett lehet zsírt is használni? Vagy ez típusfüggő?
Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 15:54
1/8 anonim válasza:
Egész elvileg lehetne, de a zsír jobban leég, másrészt csak magas höfokon müködik.
2/8 anonim válasza:
Fel akarod gyújtani a konyhát? Van egyszerűbb módja is!
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Úgy érted beledobnál 2-3 kiló zsírt és felolvasztanád?
Egyébként elég drága kísérlet és sütési mód lenne...
5/8 anonim válasza:
2-es: áruld már el, miért gyulladna fel a konyha ettöl???
6/8 anonim válasza:
Az én Tefal forgótányéros olajsütőm 1 evőkanál olajjal süt meg fél kiló nyers krumplit.
7/8 Paczalos István válasza:
6-os: Gondolom krumpli száraz, mint a kutya, csak úgy, mint a rántott hús. Legalábbis én azért rakattam el a feleségemmel a tefal olajmentes sütőt.
Annyit megsúgok, hogy az olajsütőbe bele lehet rakni a zsírt is, csak lassan lehet felmelegíteni, mert valóban megég. Vagy a másik megoldás: 3 liter olajhoz adsz 25dkg zsírt. Egészen megdobja a rántott hús ízét.
8/8 anonim válasza:
#7 Akár mirelit, (steak burgonya, márkától függetlenül) akár nyers régi, vagy újkrumpli, nagyon finom, belül puha, kívül ropogós, pirosasra sül. És nem olajmentes, hanem kevés olajat használ, tehát takarékos, és a ferde forgótányérnak köszönhetően egyenletes. Szerintem neked valami más vacakod van. Ez 15 éve 65.000Ft-ba került, most készülünk lecserélni, az új Tefal Actifry Gennius 148.000Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!