Melyik legjobb mosógép amelyik szépen mos és nem lesz baja a ruháknak a mosás után?
Innex mosógépem van..hangos,nagyon mozog.
Legnagyobb bajom az, hogy minden mosás után valamelyik ruhának baja lesz. Legtöbbször lyukas lesz.
Venni szeretnék másikat.
Melyik legjobb mosógép amelyik szépen mos és nem lesz baja a ruháknak a mosás után?
Illetve elötöltős van, ez számít?
Ui.: Ha van helyesíráshibám elnézést kérek. Beszédfogyatékoságom miatt szokott lenni.
Nem a mosószer nyírja ki a ruhákat véletlenül?
Esetleg a túl sok mosószer.
Miket használsz, hátha tanulságos lehet.
Párom ruháival is csinálja, nem csak enyéimmel. Tegnapelőtt párom nadrágja, pontosabban övbujtatója teljesen elszakadt és lyukas lett.
Tegnap meg enyém hosszú polom szakadt el, igaz az csipke részén történt. (tudom késszel kéne azt mosni...de ameddig albérletben voltam és ottani mosógéppel mostam semilyen ilyen problémák nem voltak. Pedig ott is mindent mosógéppel mostam.)
Megnéztem dobot. Ami nagyon kiáll az a dobborda. Nem tudom minden mosógépnél ilyen dobborda van-e.
Ariel mosóport szoktam használni. Azt nem tudtam, hogy mennyiség is számít, erre akkor oda figyelek, inkább többet raktam, mint keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!