11/20 anonim válasza:
sziasztok, segítenétek? :) nekem csak tényleg arra kellene hogy hetente többször körbemenjen a lakásban és a pár szál kutyaszőrt összekapja. nyilván én is porszívozom heti 1x, de erre ez jó lehet? nem vastag szőr, inkább hosszú. szőnyeg sincs, parketta van végig, szóval ez nem lenne akadály. csak úgy érzem könnyítené az életminőséget :D sajnos kb 35k a felső határ amit ki tudnék adni erre
12/20 anonim válasza:
"35k a felső határ"
Akkor marad a kéti porszívó.
13/20 anonim válasza:
12 - de ha ez az alatt van.. akkor?
14/20 anonim válasza:
A semmire sem jón mit nem lehet felfogni?
15/20 anonim válasza:
de itt írták, hogy nagy takaritasok kozottre tok oke lehet kemeny feluleten :D akkor most mi?
17/20 anonim válasza:
#9: Nálam a sokak által szidott elektromos seprű is bevált, vannak helyek és adott körülmények ahol ezeket a kis eszközöket is előnyösen lehet használni. Amire nekem kellene azt szerintem ez is tudná ( majdhogynem akadálymentesített kemény burkolatú helyiség portalanítása a nagytakarítások közti időszakban).
18/20 anonim válasza:
Akkor vedd meg és vergődj a szaroddal, nekem mindegy. De ne gyere vissza picsogva, hogy nem jó.
20/20 anonim válasza:
Nem a kérdező fiókodról írtál, a linken már nem is érhető el.
(nincs ár)
Az ilyen többfiókos kérdezőkről mindig a kamm de batty jut eszembe, bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!