Milyen márkájú háztartási gépet vegyek? (mikró, beépíthető sütő, indukciós lap)
nálunk sütő, főzőlap electrolux. mikró samsung.
a sütő pirolitikus! szeretjük!
nem volt drága, viszont a mikró durván drága volt, ezért lett samsung. páraelszívónk nincs! szerintem felesleges!
Nekem az összes háztartási gépem elektrolux, durván a közép árkategóriából származik mindegyik. 1,7 millót költöttem el rájuk 2022.11-ben.
Én a vizes sütő tisztítósat vettem, hát az semmire sem való..., de maga a gőzsütő nagyon jó.
Hűtőt nem tudom ajánlani, nagyan zajos. A 10 éves samsung nagyságrendekkel csendesebb volt, de már ezek is hangosak. Most a Bosch hűtők a csendesek de ez már a 400000-es kategória, én meg 330000-ért vettem.
Mosógépem 2 hét után nyikorogni kezdett, de amíg nem lépi át a gépkönyvben lévő max dB-t addig nem cserélik ki a dobot.
Nagyon mocsok a garanciális szerviz ügyintézésük, nézz csak utánna.
Elektrolux =AEG.
Szomszédom Bosch gépeket vett, és nagyon jól tette! Mikor elromlik neki valami nem azt nézi a szervíz, mit miért nem cserélnek ki, hanem gyorsan megjavítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!