A Hajdu Energomat tényleg nagyon jó mosógép?
Figyelt kérdés
Nagymamámnak van ilyenje, de nagyon ritkán látom működni. Azt tudom, hogy elég gyakori és sokan szeretik. Én tulajdonképpen cak véleményekre vagyok kíváncsi.
Amúgy még ha jó is, szerintem akkor is jobb a Gorenje WA65205.
2023. máj. 26. 16:41
11/12 anonim válasza:
Meg fel lehetett újítani őket. A mai szegecselt műanyag csapágyas dobbal szerelt gépeket nem gazdaságos. Kevés szerelő is vállal ilyet.
12/12 anonim válasza:
Energomatnál jobb gép, nem is nagyon létezik. Nekem van egy 1980-as évjáratú nagyon korai zöld keretes gépem, azaz 44 éves igaz, hogy nagyon odafigyeltek rá, és nem hajtották agyon, de tökéletesen működik a mai napig. A gépbe eddig csak egy kondi csere történt, mivel 40 év távlatából már kiszáradt. Ha a kondiról van szó, az én gépembe (gyári) nyugatnémet kondenzátor volt, ami arra utal, hogy hosszú élettartamra lett tervezve. Az energomatok amiket minden egyéb karbantartás nélkül hajtottak, valószínűleg már tönkre mentek. Elvégre a legfiatalabb is már 33 éves. Nekem van egy széjelhasznált kései gépem is, szimeringesre hajtva, ezáltal csapágyas. 10 évet állt, majd mikor hozzám került, próba képp bekapcsoltuk, az írgalmatlan csapágyhangot leszámítva, semmi baja nem volt. Fél mm vastag vízkő potyog belőle, nagyon szarul néz ki de működik. Ez számomra hihetetlen. Ritkán 1-2 szer kellett szerelnem, (közdarab, kondenzátor, szimering) de ezek mind kopó alkatrészek. Ezeket valóban 40 évre tervezték, de kibirnak 50 et is ha odafigyelnek rá. Minden kapható hozzá, gombokért. A legjobb magyar termék, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!