Az Energomat-Hajdú dobjában belül található dobbordának nevezett műanyagnál, a csavarok közül 2 db a mosás során valószínű, hogy a szivattyú kinyomta?
Ez egy nagyon régi mosógép, amit a koszosabb ruhák mosására használok, hogy a másik mosógépet kíméljem.
Szeretném megtudni a pontos nevét ennek a csavarnak. Ugyanis a csavar szaküzletben nem tudták a nevét, és olyan csavart adtak ami rozsdásodik.
Mielőtt becsavartam volna vízbe tettem. Úgy tudom ez egy speciális csavar amelynek a feje csillag és szépen le van gömbölyítve. A csavar mérete 5-ös.
Bocs, nő vagyok és nem tudom másképp megfogalmazni.
Köszi a válaszokat!
Ezen az oldalon találtam rá a pontos elnevezésre, de a csavaroknál nem találtam semmi.
Rákerestem, a "Hajdú-Energomat dobborda csavar-ra", de nincs találat.
Nem valami ilyesmi? D-fejű lemezcsavarnak hívják, és létezik horganyzott kivitelben is, hogy ne rozsdáljon. A linken látszik az átmérő-hossz választék
Szia!
A D-fej egyezik. Van viszont egy anya, ami a műanyag házban van és nem vehető ki, abba kell beletekerni a csavart. Nem tudom, hogy a menetmagasság egyezne-e.
Kedves Vortex!
Köszönöm válaszod!
Természetesen, Te jobban értesz hozzá mint én. :)
Igen lehet, hogy nem lemezcsavar.
Csak azért ismerem a fa- és lemezcsavarokat, mert apukámnak voltak ilyenek.
Amit vettem azzal fogom becsavarni, szerencsére nem fehéret mosok a gépben, szerintem meg sem látszana rajta, ha esetleg rozsdás lenne a ruha.
Köszönöm szépen a segítséget! Szép napot kívánok!
Bocsánat!
Elírtam a nevedet kedves Vortrex!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!