Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosógép mosás után kiírta,...

Mosógép mosás után kiírta, hogy End, bementem és nem nyílik az ajtaja. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Valószínűleg nem centrizett ki rendesen, vagy nem oldott ki rendesen én meg kikapcsoltam meg ilyenek, de nem nyílik ki az ajtó.

Most megpróbáltam azt, hogy ismét mosást indítok (15percest) és talán most kicentrizi és ki lehet majd nyitni. De ilyenkor amúgy mit lehet tenni és miért csinál ilyet?

2023. máj. 20. 16:46
 1/9 A kérdező kommentje:
most se bírom kinyitni. megjelenik a lakat, ha próbálkozok. pedig nem tettem bele sok ruhát
2023. máj. 20. 16:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Huzd ki a gepet a halozatbol. Ha tekeros tekerd a kikapcdolt/nulla program vagy hasonlora. Ha van benne viz az also szuron keresztul ereszd le. Varj meg vagy 10 percet. Valoszinuleg igy mar kifog nyilni. Egyebkent programok kozott kellene lenni leereszto programnak is. Ez amit irtam a manualis modszer
2023. máj. 20. 17:34
 3/9 A kérdező kommentje:
találtam egy centrizős programot, megnézem azt egyelőre
2023. máj. 20. 17:36
 4/9 A kérdező kommentje:
nem vált be, találtam egy leeresztősnek tűnő programot, azt is megnézem
2023. máj. 20. 17:38
 5/9 A kérdező kommentje:
ez se jó...
2023. máj. 20. 17:41
 6/9 A kérdező kommentje:
ezt az alsó szűrőt nem bírom lecsavarni
2023. máj. 20. 17:45
 7/9 anonim válasza:
Van egy bizonyos időtartam amit kötelezően ki kell várni , addig az elektronika nem nyitja ki az ajtót. Indítsd el újra ugyan azt a programot és utána várj 10-15 percet.
2023. máj. 20. 17:45
 8/9 A kérdező kommentje:
na megoldottam! csináltam egy víz leeresztés programot megint, aztán áramtalanítottam abban az üzemmódban, utána visszatettem az áramot és kinyílt
2023. máj. 20. 18:06
 9/9 anonim ***** válasza:
56%
Kiszabaduktakak a szegény ruhák
2023. máj. 22. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!