Tusfürdőt lehet tenni az öblítő és a mosópor mellé ha mosok?
Figyelt kérdés
2023. márc. 25. 18:49
1/9 anonim válasza:
Szerintem az a dög nagy műanyag flakon nem is férne be.
2/9 anonim válasza:
Egyszer raktam a gépbe flóraszeptet, úgy felhabzott, hogy leállt a gép félúton. A tusfürdő is gyanús. Talán ha nagyon kevés, a sima mosópor habzásgátlója megfogja azt is. De akkor meg minek?
3/9 anonim válasza:
A flakonok mellé azt teszel, amit akarsz mosás alatt is. Bele a gépbe nem érdemes, mert habos buli lesz a vége.
4/9 anonim válasza:
A mosószerek nem csak úgy a poén kedvéért fékezett habzásúak ám... Én a helyedben nem tennék bele semmit, ami habzik és nem mosógéphez lett tervezve.
5/9 anonim válasza:
Ha már van mosószer meg öblítő minek akarsz bele tenni még tusfürdőt is? Mosni a mosószer fogja, öblíteni és illatot biztosítani meg az öblítő. Milyen funkciót szánsz ezek mellé a tusfürdőnek? 🤔
Amúgy ha beraknád felhabzana ami nem ajánlott. Kifolyik, valami le is áll és csak bajlódnál vele.
6/9 anonim válasza:
Ne! Felhabzik. Nem jó.
Amúgy minek? :D
7/9 anonim válasza:
Ha kutyát akarsz mosni, akkor jó a tusfürdő, de nem kell a mosószer. Ha ruhát, akkor a tusfürdő a felesleges.
Előbb döntsd el, mit akarsz.
8/9 anonim válasza:
Ha csak az illat kell, dobj be egy wunderbaum-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!