Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Az új hűtő hátuljáról ezt a...

Az új hűtő hátuljáról ezt a matricàt le kell venni vagy sem?

Figyelt kérdés

Nem írja a könyve

[link]

[link]

2023. máj. 17. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell
2023. máj. 17. 10:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem kell. Ha kellene, akkor arra is rá lenne írva az utasítás. Ilyen erővel azt is kérdezhetted volna, hogy az ajtó fogantyúját le kell-e venni, hiszen kaparva is ki tudod nyitni.
2023. máj. 17. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
levetted ?
2023. máj. 17. 11:18
 4/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Nem kell levenni és most büntetésből tedd vissza!

De szerintem nincs nagy jelentősége, gyárilag valószínűleg ott töltötték fel a purhab (vagy olyasmi) szigeteléssel, utána rábiggyesztettek egy ilyet.

2023. máj. 17. 11:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ott töltötték fel a szigetelőanyaggal. Ragaszd vissza hogy ne tudjon oda bemászni és odapetézni az éjszakai vérszopó lepke!

Az eltávlolítandó cuccok más színűek voltak ugye? Sárga, piros, valami feltűnő szín.

2023. máj. 17. 12:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Közben már visszatettem és igen kitöltőanyag purhab van rajta csak nem tudtam mi célt szolgàl mert eddig nem volt ilyen egyiken se 😀
2023. máj. 17. 12:15
 7/7 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Már mindegy…. 🙂
2023. máj. 17. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!