Mitől kattog a hűtő?

Figyelt kérdés
2023. máj. 15. 20:28
 1/9 anonim válasza:
Milyen típusú hűtőről van szó? Esetleg no frost? (mert ezesetben normális jelenség lenne)
2023. máj. 15. 20:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Ariston hotpoint. 5 percenként kattan egyet, majd rá fél percre még egyet. A fagyasztó fagyaszt,viszont idáig jeges volt a hűtő rész hátsó fala, most viszont nem hűt. Ez normális dolog? Idáig nem vettem észre ilyet vagy csak nem figyeltem. 😃
2023. máj. 15. 20:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Le is olvadt a hátsó rész és nem is érdekelne,hogy nem hűtene átmenetileg,ha nem lenne benne a kisfiam oltása,amit nem tudunk hová vinni.
2023. máj. 15. 20:40
 4/9 anonim ***** válasza:
2023. máj. 15. 20:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezt nem én írtam, viszont "megnyugtat",hogy nem egyedül vagyok ilyen szerencsétlen balfék.
2023. máj. 15. 20:46
 6/9 anonim válasza:
Olyat próbáltatok hogy áramtalanítod, majd kb 10 perc után újra indítjátok? Hátha az segítene, de ez persze csak egy próba. Ha továbbra sem hűt, necces hogy szerelőt kellene hívni. Illetve, gondolom nem volt pakolászva és utána lett használatbavéve, hanem egyszer csak fellépett ez a hiba ha jól sejtem.
2023. máj. 15. 20:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Próbáltuk már. De az is lehet,hogy azért nem hűt,mert a kedves feleségem idegében 2 percenként nyitogatja.
2023. máj. 15. 20:52
 8/9 anonim válasza:
A kompresszort lehet hallani hogy működik?
2023. máj. 15. 20:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, ahogy becsukjuk az ajtót pár másodperc elteltével elindul.
2023. máj. 15. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!