Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért ugrálhat a pár hónapja...

Miért ugrálhat a pár hónapja vásárolt LG elöltöltős mosógépem?

Figyelt kérdés
Már az ajtajában lévő üveget is megverte a dobja, látszanak rajta a karcok. 2 garnitúra ágyneműt tettem bele, szóval sem kevés, sem sok nem volt. Állítólag érzékeli a telítettségét is. Nem értem, talán elromlott benne valami? Nem fogja kitörni így az ajtajából az üveget? A régi 15 éves mosógépem nem csinált ilyen patáliát mint ez az új. Hívok hétfőn szerelőt, csak a Ti véleményetekre, tapasztalatotokra is kíváncsi vagyok.
2010. okt. 10. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:

suly..ezek az ujjabb fajta mosogépek kicsit kényesek.nem mindegy hogy dobod bele a ruhát vagy bármit.

szoval egyenletes elosztást igényel..másképp táncikál

2010. okt. 10. 13:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Valami nagy gubanc van a csapágyazásnál simmeringnél a dob tengelyénél.
2010. okt. 10. 13:49
 3/7 A kérdező kommentje:
De forgatja magának mosás előtt is és centrifugálás előtt is. És mintha eleinte nem csinálta volta ezt az ugrálást. Márciusban vettük, szóval pár hónapja már használom, hetente többször is mosok vele.
2010. okt. 10. 13:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Az 1 válaszolóra reagálok megint, hogy az ágynemű ráadásul minden darabja ugye egy anyag, egyforma súly, nem lehet azt mondtani, hogy pl farmert és selyem függönyt tettem bele, hogy ne tudna eloszlani a súly egyenletesen.
2010. okt. 10. 13:52
 5/7 anonim válasza:
Nálunk is ez volt. Nekünk a dobja volt rögzítve 4 nagy csavarral, attól forgott csinálta a dolgát, de a lengése volt gátolva.
2010. okt. 14. 08:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen , hátul a rögzítőcsavarokat ha nem vetted ki , szedd ki, mert nagy rombolást tud csinálni a környezetében :D
2010. okt. 14. 20:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Kivettük aznap, amikor kiszállították.
2010. okt. 14. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!