A mosógépek többsége miért elöltöltős és miért ilyen mosógépeket vesznek inkább az emberek, amikor szerintem sokkal könnyebb ruhát pakolni a felültöltős mosógépekbe?
Nekem az Energomat volt az egyetlen felültöltős, sose kéne. Az elöltöltősben látod a ruhát mennyire habos, koszos, nem-e túlpakoltad, tud a tetejére pakolni, beépíteni, szárítógépet tenni rá, és lerakod elé a lavórt, benyúlsz és kihúzod a ruhákat, semmivel se nehezebb mint egy felültöltőshöz hajolgatni.
És a csapágya se bírja kevesebb ideig, rokonoknál divat a felültöltős, de 3 évente csapágyaztatni kell őket hiába van mindkét oldalt. A gumiharang se szokott ereszteni kb. soha.
12. 17 éve működik hiba nélkül felültöltősöm.
Az előző azonos marka volt, hasonló idsig ment. Filléres alkatrészt kellett volna cserélni, de már nem volt.
Előltöltősről is sok rosszat lehet olvasni. Pl. az ajtónál nem zár rendesen.
Mindkettőnek megvan a letjogoszltsága.
Nekem történetesen azért van felültöltős, mert a másik fajta nem fér el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!