Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A mosógépek többsége miért...

A mosógépek többsége miért elöltöltős és miért ilyen mosógépeket vesznek inkább az emberek, amikor szerintem sokkal könnyebb ruhát pakolni a felültöltős mosógépekbe?

Figyelt kérdés
Nézem a mosógépeket és a legtöbb cég az elöltöltős mosógépeket gyártja, a választék sokkal nagyobb az elöltöltős mosógépekben, felültöltős mosógépek már alig vannak....
2023. máj. 3. 22:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%
Az előltöltős az amerikai konyha divatja, hogy be lehessen építeni. Véleményem szerint a legrosszabb konstrukcó, soha nem vennék előltöltőset.
2023. máj. 5. 00:26
 12/16 anonim ***** válasza:
32%

Nekem az Energomat volt az egyetlen felültöltős, sose kéne. Az elöltöltősben látod a ruhát mennyire habos, koszos, nem-e túlpakoltad, tud a tetejére pakolni, beépíteni, szárítógépet tenni rá, és lerakod elé a lavórt, benyúlsz és kihúzod a ruhákat, semmivel se nehezebb mint egy felültöltőshöz hajolgatni.

És a csapágya se bírja kevesebb ideig, rokonoknál divat a felültöltős, de 3 évente csapágyaztatni kell őket hiába van mindkét oldalt. A gumiharang se szokott ereszteni kb. soha.

2023. máj. 7. 10:56
 13/16 anonim ***** válasza:
83%

12. 17 éve működik hiba nélkül felültöltősöm.

Az előző azonos marka volt, hasonló idsig ment. Filléres alkatrészt kellett volna cserélni, de már nem volt.

Előltöltősről is sok rosszat lehet olvasni. Pl. az ajtónál nem zár rendesen.

Mindkettőnek megvan a letjogoszltsága.

Nekem történetesen azért van felültöltős, mert a másik fajta nem fér el.

2023. máj. 7. 12:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Derékfájos vagyok és térdműtétek miatt gugolni se tudok. Azért van felültöltős gépem, mert kényelmesebb kipakolni.
2023. máj. 14. 10:47
 15/16 anonim ***** válasza:
70%
14: érdekes, engem többször műtottek a gerincemmel de az elöltöltős a jobb mert a felültöltős eseten hajlongani kell. Az eloltoltoset egy kis labazatra raktam , alatta elfér a porszivo, így lehajolni nem kell felette meg szekrények. Hibátlan megoldás , kényelmes.
2023. máj. 14. 12:15
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 ez nagyon jó ötlet. Ha a jelenlegi tönkre megy, ilyenre csináltatom meg.
2023. máj. 14. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!