Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi lett a mosógéppel vajon?

Mi lett a mosógéppel vajon?

Figyelt kérdés

Ha mosok 60 fokon mosok, az 1 60 perc. Aztán a centrifugázás az 16 perc, azt is el szoktam végezni mosás után.

Vasárnap mostam és 3 percnél, azaz majdnem kimosott, tehát szinte a vége volt, 00:03 nál megállt. Próbáltam beindítani nem indult be, gondoltam akkor mivel 3 perc lett volna hátra, beindítom a centrifugát. Az meg nem indult be. Akkor gondoltam elindítom újra a 60 perces mosással, mert lehet a centrifuga akkor indul be, ha teljesen lejárt a mosógép része, 1 perc sincs hátra. Viszont újraindítani sem tudtam a 60 perces mosást, aztán nem lehet beindítani a mosógépet. Kihúztam az egészet, a csurom víz ruhát máshova teregettem ki. Gondoltam 3 nap után csak jó lesz ma már Ma be akartam indítani a 60 fokos mosást, ma sem indult be. Villog a szám, nem indul be. Odatekertem ma is a centrifugához, az sem indul be. Egy idő múlva egy piros lámpa villog, mellette service felirat. A kijelző pedig F6-ot ír ki. Nem tudom mi lett a mosógéppel, egy csomó gombot megnyomtam azóta, de lehet úgy meg még rosszabb, hogy elnyomogattam. Elrontani úgy sem lehet a nyomogatással. Nrm jutottam semmire, nem indul be a gép. Egyedül lakom, édesanyám ma volt, nem ért hozzá.

Szerintetek mi történhetett és hogy tudom helyrehozni a mosógépet?

Ilyen:

[link]

[link]

Válaszotokat előre is köszönöm!

2023. ápr. 26. 23:41
 1/9 A kérdező kommentje:
*1 óra 60 perc
2023. ápr. 26. 23:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Hívj szerelőt.
2023. ápr. 27. 00:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Gyors guglizás alapján annyit írhatok, hogy a tachogenerátor nem kap jelet.
2023. ápr. 27. 00:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Bocsi, késő van már, nem olvastam tovább. Szóval lehet szénkefés lett. De itt a cikk, hátha neked jobban megy :)

[link]

2023. ápr. 27. 00:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat is! Egyébként kicsit több mint 2 éves a mosógép csak. 2021. január 19-én vettem.
2023. ápr. 27. 01:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Szóval nem olyan nagyon régi még.
2023. ápr. 27. 01:29
 7/9 NTBS ***** válasza:
Szerelő.
2023. ápr. 27. 06:52
 8/9 anonim ***** válasza:
És a csapat meze a gépben van?
2023. ápr. 27. 08:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Na hova jutottunk, már a mosógépnek is hibakódja van...
2023. ápr. 28. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!