Milyen porszívót és mosógépet vegyek?
Szeretnék ajánlásokat kérni Tőletek, mert elég tanácstalan vagyok, hogy milyen mosógépet és porszívót szerezzek be.
Porszívóra maximum 40ezer ft-ot szeretnék szánni, szerintetek ilyen árkategóriában van jó? Olyat szeretnék, ami porzsák nélküli, illetve van benne HEPA szűrő is.
Mosógépből pedig elöltöltőset gondoltam, A-s energiaosztályút, erre max 140ezer ft-ot szánnék. Árukeresőn ebben az árkategóriában főként Candy mosógépeket találtam, némelyiket egész jó értékeléssel, de az a bajom, hogy mind a porszívónál mind a mosógépnél bármelyiket is nézem, nagyon megoszlanak a vélemények, így nehéz dönteni. Nyilván tudom, hogy ennyi pénzért korlátozottak a lehetőségeim, és egyikből se fogom tudni a legjobbat beszerezni, de szeretném ezen korlátokon belül is lehető legjobbat kiválasztani mindkét gépből, ezért szeretném kérni a segítségeteket.
Tudnátok küldeni ötleteket, hogy ti milyet vennétek és miért? Vagy esetleg azt, amit jelenleg használtok?
Minden segítésget örömmel vennék:)
Mosógépet LG-t sokszor lehet venni akcióban 100 alatt is, szerintem ebből a márkából az alap gép is tökéletes.
Porszívóból én porzsák nélkülit alapból nem vennék, szerintem mindegyik egy kutya ebből, ha nem tisztítód rendszeresen a szűrőket, ugyanúgy nem lesz hatékony egyik sem.
Mind ugyanolyan csak a matrica más rajtuk.
Nézd meg az olcsót, érdeklődj a szerviz hátteréről-áraikról, ha az is olcsó, az a jó.
Amúgy, mindnek élettartamát a használat mennyisége határozza meg.
Ha naponta mosol-porszívózol, akkor vegyél ipari verziót, az hét szentség, hogy évtizedeket kibír;)
A drága márkásak ugyanúgy elromlanak csak drágább is a javíttatásuk;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!