Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Vettem egy Elektrolux hűtőgépe...

Vettem egy Elektrolux hűtőgépet kb.1 hete és azóta a legnagyobb hűtésre állítva is a hűtőtérben +5c' fok van, szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 08:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg normális, ugyanis normál hűtőtérben 2-3 foknál alacsonyabb nem szokott lenni, így ez a pár fokos eltérés belefér mivel a külső hőmérséklettől is függ mennyire hűl le belül.
2010. okt. 9. 08:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod!

Kezdtem már aggódni,hogy megint "ez csak velem történhet meg" helyzetbe kerültem!

:)

2010. okt. 9. 09:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen normális.... 2-es fokozaton kb.8-10 fok a jó.Fölösleges nagyobbra tenni mert csak fogyasztja az áramot és ez a hőmérséklet megfelelő
2010. okt. 12. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!