Cseréljem le a régi mosógépemet?
LG F4J3TN5WE mosógépünk van. Amit tudni kell a gépről, az az, hogy lassan 2 éves lesz és 5 év garanciát vettünk hozzá.
Nemrég elkezdett fura dolgokat csinálni:
1: felszív magába egy csomó vizet, a dobot 5 percig forgatja, leengedi a vizet majd elkezdi az öblítés ciklust. Elég fura.
2: féléves korától elkezdett kopogni a csapágy, ami még most is kopogni szokott. A szimering meg nemrég elkezdett nyikorogni, ezért valószínüleg méginkább csapágyas lesz.
3: a dobcsillag is már a végét járja.
Én személy szerint új mosógépet vennék. Van is egy pár ötletem:
Gorenje WA65205
Gorenje WS967LN
Gorenje WS168LNST
Mindenféleképpen olyan mosógépet szeretnék, melynek szétszedhető a dobháza! A javaslatokat szívesen elolvasom, megnézem.
13 évesen miből cseréled le a szüleid mosógépét?
Annyira, de annyira unalmas már, hogy minden nap kiteszed ezt!
#1: te is annyira unalmas vagy, hogy nem tudsz egy normális választ adni😒. És mi az, hogy minden nap kiteszek egy kérdést?? Nem annyira gyakran szoktam kérdéseket kirakni.
#2: azért kellene lecserélni, mert borzalmas a programozása. Inkább vennék külön keverőtárcsásat és centrifugát, mintsem ezt használjam. Persze amiket felsoroltam, azoknak jó a programozása (a WA65205-nek tökéletes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!