Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Cseréljem le a régi mosógépemet?

Cseréljem le a régi mosógépemet?

Figyelt kérdés

LG F4J3TN5WE mosógépünk van. Amit tudni kell a gépről, az az, hogy lassan 2 éves lesz és 5 év garanciát vettünk hozzá.

Nemrég elkezdett fura dolgokat csinálni:

1: felszív magába egy csomó vizet, a dobot 5 percig forgatja, leengedi a vizet majd elkezdi az öblítés ciklust. Elég fura.

2: féléves korától elkezdett kopogni a csapágy, ami még most is kopogni szokott. A szimering meg nemrég elkezdett nyikorogni, ezért valószínüleg méginkább csapágyas lesz.

3: a dobcsillag is már a végét járja.

Én személy szerint új mosógépet vennék. Van is egy pár ötletem:

Gorenje WA65205

Gorenje WS967LN

Gorenje WS168LNST

Mindenféleképpen olyan mosógépet szeretnék, melynek szétszedhető a dobháza! A javaslatokat szívesen elolvasom, megnézem.

2023. ápr. 15. 14:05
A kérdező szavazást indított:
Javíttassam meg a régit
Gorenje WA65205-öt vegyek
Gorenje WS967LN-t vegyek
Gorenje WS168LNST-t vegyek
5 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
29%

13 évesen miből cseréled le a szüleid mosógépét?

Annyira, de annyira unalmas már, hogy minden nap kiteszed ezt!

2023. ápr. 15. 14:55
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól olvasom, 5 év garancia van a mosógépre, amely most 2 éves. Miért is kellene lecserélni?
2023. ápr. 15. 15:18
 3/15 A kérdező kommentje:

#1: te is annyira unalmas vagy, hogy nem tudsz egy normális választ adni😒. És mi az, hogy minden nap kiteszek egy kérdést?? Nem annyira gyakran szoktam kérdéseket kirakni.

#2: azért kellene lecserélni, mert borzalmas a programozása. Inkább vennék külön keverőtárcsásat és centrifugát, mintsem ezt használjam. Persze amiket felsoroltam, azoknak jó a programozása (a WA65205-nek tökéletes).

2023. ápr. 15. 17:11
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas a programozása? Te miről beszélsz. Szerintem komolyan fel kellene keresnetek egy pszichológust.
2023. ápr. 15. 18:11
 5/15 A kérdező kommentje:
#5: Borzalmas programozás=évmilliókig tart, amíg kiegyensúlyozza a ruhákat, a 95C-s programon 75C-t ér el, 1ml vízben mossa a ruhákat. Tudom, hogy mit írtam fentebb, de az csak a “95C”-s programokra vonatkozik. A 40 fokos mosáanál naaaaagyon kevés vízzel mos
2023. ápr. 15. 18:21
 6/15 anonim ***** válasza:
És ezt ki dönti el, hogy kevés vízzel mos vagy nem. Te?
2023. ápr. 15. 18:31
 7/15 A kérdező kommentje:
A borzalmas elektronikája úgy gondolja, hogy egy kis víz elég lesz a “mosáshoz”. Én adhatok neki extra vizet, de akkor leszivattyúzza és elkezdi az öblítést. Ez a “95C” és a 40C-s programokra egyaránt vonatkozik, de a “95”-ösnél 5 perc után ígyis-úgyis leengedi a vizet majd elkezdi az öblítést.
2023. ápr. 15. 18:58
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerelő látta már? Esetleg próbálkozz előbb azzal.
2023. ápr. 15. 22:30
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Passzold el jófogason valami baleknak. Ezek az új mosógépek szart sem érnek. Inkább szerezz be Hajdu Energomatot használtan, azt még javítani is érdemes, fele annyi gond nincs velük mint ezekkel.
2023. ápr. 15. 22:40
 10/15 anonim ***** válasza:
62%
Nah, megjött a másik…
2023. ápr. 16. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!