Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mennyit eszik egy régebbi...

Mennyit eszik egy régebbi fajta automata mosogép víz melegítzés közben? (Watt-ra gondolok.)

Figyelt kérdés

Illetve az elosztó dugalj melegszik langyos amikor mosok.

Ez normális? Prbléma nem volt vele eddig.Már évek óta használom így.

Van rajta még egy hűtő is és egy számítógép+monitor erősítő.

A pc-t le mértem terhelés alatt 130 watt volt a proci+vga fogyasztása.

50watt a monitor erősítő kb 30Watt.

Hűtőt azt nem tudom az is egy régebbi magas hűtőszekrény fagyasztó nélkül interneten valami 150-200 watt olvastam hogy annyi.

16 Amperes a villanyóra elvielg de mivel régi nem szeretném maxra le terhelni a konnketort.Elvileg az ilyen 3600 amper a 16Amperes óra én nem értek hozzá.

De szeretnék rá kötni egy nagyobb fogyasztót (pc-ét) ami 850Wattos táppal érkezik.A vga fogyasztása max 361Watt a processzoré 110Watt.

És persze amikor mosok akkor nem megy a pc terhelésen csak alapjáraton.

850Wattból sem szabadna neki maxot fel venni cska ilyen 600-700-at.

El füstölni nem akarok az új pcét :D ezért veszek hozzá egy Apc 20.000ft-os hosszabítot is ami elvileg véd a túlfesz ellen.

Viszont úgy tudom megoldani hogy az apc-ét egy régebbi hosszabítóba dugom és úgy jön be aztán a szobába a pc-hez.

Valaki aki esetleg otthon van ebben adna véleményt köszi.

2023. ápr. 14. 15:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Illetve mivel régi ház és 2 kábel vna a konnektorba ( szerintem nincs földelés) az az új konnektor attól tudok kötetni?
2023. ápr. 14. 23:35
 12/12 anonim ***** válasza:

"Pedig a fürdőszobában még a dugaszolóaljzatok magassága is szabványosítva van (1,40m)"

1967-75: 1,5 m, de ha beépített bútor akadályozza, akkor elég az 1 m magasság

1975-86: 1 m

1986-2007: 1 m, de alatta is lehet, ha IP 21

2007-től: nincs megkötés

Szóval ez egy nagyon jó hozzászólás volt. :D Azt tudtad, hogy már jobbra hajts van Magyarországon?

2023. ápr. 15. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!