A hőtőszekrény aljában áll a víz, az mit jelent? Ha leolvasztom megoldódik, vagy már kukaérett?
Nem ártana időnként, mint a használati utasítás írja, a hátlap alján a kivezető nyílást tisztán tartani.
Eredetileg van ott egy fogantyú féleség, azt kell fel-lemozgatva (nem feltétlenül kirángatni)eltávolítani a nyílásban felszaporodó gombát, penészt.
Ez tömi el a kifolyónyílást.
Ha nincs erre alkalmas valamivel kotord ki a dzsuvát..
"A hőtőszekrény aljában áll a víz, az mit jelent?"
Azt jelenti hogy nem tud kifolyni.
Nálunk is ez van, a kivezetö nyílás rendszeresen tisztítva van, nincs eldugulva, ennek ellenére alul a zöldségtartó dobozok alatt áll a víz, két-három naponta kiszedek 2-3 dl vizet alulról.
Az addig egyértelmü, hogy a víz azárt van alul, mert máshol nem tud elfolyni, csak éppen nincs ok arra, miért nem.
Szerelö is volt itt, szerinte nincs semmi baja, rendesen hüt, müködik, annyit mondott, hogy régibb hütök esetében elöfordul ilyen.
"Sztem csak simán nem hűt már rendesen..."
Te tudod, dobd ki!
Akkor mi a francnak kérdezel, én meg minek válaszolok?
Én hülye..
#3-nak
Ez akkor szokott előfordulni, ha úgy van pakolva, hogy a hátfalhoz hozzáér a cucc.
Ahhoz sehol sem érhet hozzá semmi.
Nem kell nagy dologra gondolni, fél-egy centi mindenhol elég, de annak meg kell lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!