Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A hőtőszekrény aljában áll a...

A hőtőszekrény aljában áll a víz, az mit jelent? Ha leolvasztom megoldódik, vagy már kukaérett?

Figyelt kérdés
2023. márc. 28. 14:36
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Nem ártana időnként, mint a használati utasítás írja, a hátlap alján a kivezető nyílást tisztán tartani.

Eredetileg van ott egy fogantyú féleség, azt kell fel-lemozgatva (nem feltétlenül kirángatni)eltávolítani a nyílásban felszaporodó gombát, penészt.

Ez tömi el a kifolyónyílást.

Ha nincs erre alkalmas valamivel kotord ki a dzsuvát..

2023. márc. 28. 14:48
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

"A hőtőszekrény aljában áll a víz, az mit jelent?"

Azt jelenti hogy nem tud kifolyni.

2023. márc. 28. 15:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van, a kivezetö nyílás rendszeresen tisztítva van, nincs eldugulva, ennek ellenére alul a zöldségtartó dobozok alatt áll a víz, két-három naponta kiszedek 2-3 dl vizet alulról.

Az addig egyértelmü, hogy a víz azárt van alul, mert máshol nem tud elfolyni, csak éppen nincs ok arra, miért nem.

Szerelö is volt itt, szerinte nincs semmi baja, rendesen hüt, müködik, annyit mondott, hogy régibb hütök esetében elöfordul ilyen.

2023. márc. 28. 15:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Sztem csak simán nem hűt már rendesen...
2023. márc. 28. 16:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálam rendesen hüt (megmértem én is, a szerelö is), szóval nem tudom, mi lehet a gond.
2023. márc. 28. 16:14
 6/9 anonim ***** válasza:

"Sztem csak simán nem hűt már rendesen..."

Te tudod, dobd ki!

Akkor mi a francnak kérdezel, én meg minek válaszolok?

Én hülye..

2023. márc. 28. 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:

#3-nak

Ez akkor szokott előfordulni, ha úgy van pakolva, hogy a hátfalhoz hozzáér a cucc.

Ahhoz sehol sem érhet hozzá semmi.

Nem kell nagy dologra gondolni, fél-egy centi mindenhol elég, de annak meg kell lenni.

2023. márc. 29. 20:29
 8/9 anonim ***** válasza:
A 3-as vagyok, tudom, erre is figyelek, de ennek ellenére nem szünik meg a víz. De köszi, hogy írtál
2023. márc. 29. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez valami modern új hűtő lehet. A 32 éves Lehelben nincs víz alul.
2023. ápr. 2. 21:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!